, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לכי לחנות וקחי עוגיות וניל, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, טארט אפרסק עם קרום האי, ו עוגת לימון עם קרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במעבד מזון, לשלב את הוופלים וניל עם שקדים 2 כפות של הסוכר ואת התהליך עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל וניל
שקדים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ על הפירורים לתחתית ו 1/2 אינץ 'עד הצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
4
אופים במשך 10 דקות, עד הקרום מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בינתיים, למחוק את קערת מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
6
מוסיפים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ביצה ו 2 כפות של הסוכר ואת התהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
סוכר
ביצה
7
יוצקים את פודינג לתוך הקרום ואופים במשך 15 דקות, עד הסט.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
תן את הטארט להתקרר מעט ולהעביר למקפיא כדי להירגע, על 15 דקות.
9
בקערה, לזרוק את האפרסקים עם 2 כפות הנותרים של סוכר. לסדר את האפרסקים בשני מעגלים קונצנטריים מעל פודינג.