טארט אפרסק קרמי עם קרום שקדים מעושן
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לכי לחנות וקחי עוגיות וניל, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, טארט אפרסק עם קרום האי, ו עוגת לימון עם קרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הוופלים וניל עם שקדים 2 כפות של הסוכר ואת התהליך עד בסדר.
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ על הפירורים לתחתית ו 1/2 אינץ 'עד הצד של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים במשך 10 דקות, עד הקרום מוגדר.
בינתיים, למחוק את קערת מעבד מזון.
מוסיפים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ביצה ו 2 כפות של הסוכר ואת התהליך עד חלקה.
יוצקים את פודינג לתוך הקרום ואופים במשך 15 דקות, עד הסט.
תן את הטארט להתקרר מעט ולהעביר למקפיא כדי להירגע, על 15 דקות.
בקערה, לזרוק את האפרסקים עם 2 כפות הנותרים של סוכר. לסדר את האפרסקים בשני מעגלים קונצנטריים מעל פודינג.
הסר את הטבעת, לחתוך את הטארט לתוך טריזים ומגישים.