קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

טארט אפרסק קרמי עם קרום שקדים מעושן

טארט אפרסק קרמי עם קרום שקדים מעושן
, המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. לכי לחנות וקחי עוגיות וניל, גבינת שמנת, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים, טארט אפרסק עם קרום האי, ו עוגת לימון עם קרום שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במעבד מזון, לשלב את הוופלים וניל עם שקדים 2 כפות של הסוכר ואת התהליך עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל ונילעוגיות וופל וניל
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה המומסת והדופק עד שהפירורים נרטבים באופן שווה. לחץ על הפירורים לתחתית ו 1/2 אינץ 'עד הצד של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
4
אופים במשך 10 דקות, עד הקרום מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, למחוק את קערת מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
מוסיפים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ביצה ו 2 כפות של הסוכר ואת התהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
סוכרסוכר
ביצהביצה
7
יוצקים את פודינג לתוך הקרום ואופים במשך 15 דקות, עד הסט.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תן את הטארט להתקרר מעט ולהעביר למקפיא כדי להירגע, על 15 דקות.
9
בקערה, לזרוק את האפרסקים עם 2 כפות הנותרים של סוכר. לסדר את האפרסקים בשני מעגלים קונצנטריים מעל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הסר את הטבעת, לחתוך את הטארט לתוך טריזים ומגישים.