טארט בזיליקום עגבניות טריות
מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיפים, קמח, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה מוצק. נסו טארט בזיליקום עגבניות עם קרום פולנטה המותאם מדונה היי טרי וקליל, טארט פירות יער עם קרם קשיו לימון ובזיליקום טרי, ו טארט עגבניות בזיליקום עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמחים; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שקל לטפל בהם.
על משטח מקומח קלות מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
העברת מאפה למחבת; לקצץ אפילו עם קצה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 13-15 דקות או עד להשחמה קלה. בינתיים פורסים דק את העגבניות; מניחים על מגבות נייר לניקוז.
מפזרים 2 כוסות גבינה לתוך הקרום; למעלה עם בזיליקום. הניחו שלוש פרוסות עגבניות בצד; מסדרים את הפרוסות הנותרות בתבנית חופפת מעט סביב קצה הטארט.
מזלפים שמן; מפזרים מלח ופלפל.
מפזרים את הגבינה שנותרה במרכז הטארט; מעל פרוסות עגבנייה שמורות.
אופים 25-30 דקות או עד שהקרום פריך והגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.