קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט בייקוול מסורתי

טארט בייקוול מסורתי
טארט בייקוול מסורתי דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. . אם יש לכם שקדים טחונים, חמאה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט Bakewell (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת עוגה 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקמח, שקדים טחונים, ואבקת אפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מגלגלים את הבצק הקרום לצורה עגולה קצת יותר גדולה מצלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
4
חותכים רצועה רחבה 1/2 אינץ מקצה מעגל המאפה, ומניחים את הצדדים התחתונים של צלחת העוגה עם הרצועה, ומניחים את הצד החתוך כלפי מעלה (המאפה לא יגיע לקצה צלחת העוגה). מעמעמים את הרצועה במים, ואז מניחים את עיגול הבצק הנותר בצלחת העוגה, לוחצים על אטימת הקצוות של המעגל על הרצועה שבה המאפה חופף. זה ייצור קרום כי הוא קצת עבה סביב הקצוות התחתונים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
קרוםקרום
מיםמים
5
מורחים את ריבת התות באופן שווה על מרכז הקונכיה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותריבת תות
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
מורחיםמורחים
6
מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
לטאטא את הביצה יחד עם גרידת לימון, ולהוסיף בהדרגה לתערובת החמאה, פועם היטב לאחר כל תוספת. בעדינות לקפל את תערובת הקמח, כפית בכל פעם, לתוך תערובת הביצה, מתקפל עד רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מורחים את הבלילה על הריבה בקליפה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
ריבהריבה
9
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר היטב משחימים, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מפזרים סוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר