טארט בייקוול מסורתי
טארט בייקוול מסורתי דורש סביב 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. . אם יש לכם שקדים טחונים, חמאה, סוכר superfine, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט Bakewell, טארט Bakewell, ו טארט Bakewell (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת עוגה 8 אינץ'.
לטאטא יחד את הקמח, שקדים טחונים, ואבקת אפייה; להפריש.
מגלגלים את הבצק הקרום לצורה עגולה קצת יותר גדולה מצלחת העוגה.
חותכים רצועה רחבה 1/2 אינץ מקצה מעגל המאפה, ומניחים את הצדדים התחתונים של צלחת העוגה עם הרצועה, ומניחים את הצד החתוך כלפי מעלה (המאפה לא יגיע לקצה צלחת העוגה). מעמעמים את הרצועה במים, ואז מניחים את עיגול הבצק הנותר בצלחת העוגה, לוחצים על אטימת הקצוות של המעגל על הרצועה שבה המאפה חופף. זה ייצור קרום כי הוא קצת עבה סביב הקצוות התחתונים.
מורחים את ריבת התות באופן שווה על מרכז הקונכיה.
מקציפים את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה עד אור ורך.
לטאטא את הביצה יחד עם גרידת לימון, ולהוסיף בהדרגה לתערובת החמאה, פועם היטב לאחר כל תוספת. בעדינות לקפל את תערובת הקמח, כפית בכל פעם, לתוך תערובת הביצה, מתקפל עד רק משולב.
מורחים את הבלילה על הריבה בקליפה העוגה.
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד המילוי מוגדר היטב משחימים, כ -30 דקות.