מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש חמאה, בערך גבינה שוויצרית gruyère, שמן זית כתית מעולה, טימין. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טארט בצל כפרי, תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל, ו תאנה כפרית, בצל & אגס טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבצק: אם אתה עושה קרום מאפס, להכין את הבצק ולתת לו להתקרר במקרר בזמן שאתה מבשל את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
כדי להכין את הבצק, לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
חותכים את החמאה לתוך הקמח עם הידיים או עם חותך מאפה, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מוסיפים את השמנת החמוצה ומשתמשים במזלג כדי לשלב אותה בבצק. לאסוף את הבצק לכדור ולעצב אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לטארט בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Ruffino Sparkling rosé. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.