מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש חמאה, בערך גבינה שוויצרית gruyère, שמן זית כתית מעולה, טימין. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו טארט בצל כפרי, תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל, ו תאנה כפרית, בצל & אגס טארט (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבצק: אם אתה עושה קרום מאפס, להכין את הבצק ולתת לו להתקרר במקרר בזמן שאתה מבשל את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
כדי להכין את הבצק, לטאטא את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
3
חותכים את החמאה לתוך הקמח עם הידיים או עם חותך מאפה, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מוסיפים את השמנת החמוצה ומשתמשים במזלג כדי לשלב אותה בבצק. לאסוף את הבצק לכדור ולעצב אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה.
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי לטארט בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Ruffino Sparkling rosé. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.