קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

טארט גבינה, עגבניות ופסטו

טארט גבינה, עגבניות ופסטו
גבינה, עגבניות ופסטו טארט דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מאפה בצק מוכן מגולגל, גבינת wensleydale, זיתים, ועגבניות שרי punnet. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טארט עגבניות ירושה עם פסטו וגבינת עיזים, עגבניות פסטו טארט, ו קישואים, עגבניות ופסטו טארט.

הוראות

1
תנור חום ל 200c / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לפרוש את הבצק על תבנית אפייה שטוחה, באמצעות סכין חדה, ציון מלבן שתי אצבעות רוחב מהקצה. מזלג את הבצק בכל רחבי החלק הפנימי של הקצה המסומן. מפזרים את הגבינה, הזיתים והעגבניות מעל מרכז הטארט, ואז מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
אופים במשך 20-25 דקות עד מאפה הוא פריך ועולה, עגבניות רכות והגבינה זהובה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
טפטוף מעל הפסטו וחתוך את הפרוסות לפרוסות כדי לשרת. נהדר עם סלט ירוק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "