טארט גבינת מסקרפונה דובדבן
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך דובדבנים-גבעול, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת דובדבנים, שקדים ולימון מסקרפונה, טורט גבינת ריקוטן ומסקארפונה, ו טארט גבינת עגבניות ועזים עם רוזמרין וסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד פלאפי, 2 דקות. מקציפים את החלמונים ואת הוניל. מקציפים את הקמח, קמח תירס ומלח ועד צורות הבצק. לאסוף את הבצק לכדור ולהעביר לתבנית אפייה nonstick גדולה. מכסים בניילון נצמד ומגלגלים אותו לכיכר 9 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
אופים במשך כ 10 דקות, עד הקצוות משחימים קלות. מיד להעביר את הבצק למעבד מזון ודופק עד בסדר. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל -30
קו 13 3/4-by-4 אינץ', ישר צדדי מלבני טארט מחבת עם תחתית נשלפת עם לסכל. לרסס את נייר הכסף עם ספריי ירקות. לחץ על שכבה 1/2 אינץ ' של הפירורים באופן שווה על החלק התחתון ומעלה את הצד של המחבת. להכניס למקרר עד המשרד, 20 דקות.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 2 דקות.
מוסיפים חצי מגבינת המסקרפונה ומכים במהירות נמוכה עד לשילוב.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה הנותרת, את הביצה, וניל, גרידת לימון ושמנת ומכים רק עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום להחליק את פני השטח.
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה יציבה. מניחים מדפים בתחתית ובמרכז התנור. על המדף התחתון, מניחים מחבת צלייה מלאה 1 אינץ ' של מים.
מניחים את הטארט על המדף המרכזי ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המילוי הוא נפוח ולהגדיר.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן, לפחות 2 שעות. הרם את הטארט מהמחבת והסר את נייר הכסף.
בסיר קטן, להביא את הסוכר, מוסקט ומיץ לימון לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד סירופ, על 10 דקות.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהוסיף את הדובדבנים.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדובדבנים אל טארט ומגישים.