קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד

טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד
טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, דבש עדין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות , וזה לא כל כך סופר. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש, ו אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים 4 כוסות פקאן (מילואים הנותרים 1/2 כוס לקישוט) עם סוכר, דבש, שמנת, חלב, ומלח בסיר כבד 4 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא זהוב, על 20 דקות (תערובת יופיע מקושקש בהתחלה, אבל אז להיות עבה וחלק).
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ותערובת העברה לקערה רדודה, ואז להתקרר לחלוטין, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) בין 2 גיליונות גדולים של נייר קלף או לעטוף פלסטיק (או 2 גיליונות חופפים עבור כל צד במידת הצורך) לתוך סיבוב 13 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להסיר קלף מלמעלה ולהפוך את הבצק לתוך מחבת טארט להגדיר על גיליון אפייה, לחיצה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת ומשאיר את הבליטה. פגז צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מרדדים את הדיסק שנותר בין 2 יריעות גדולות של קלף או ניילון לעטוף לתוך 12 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה) וצינה על תבנית אפייה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אם מילוי אגוז הוא מוצק מאוד, חם מעט בסיר על אש נמוכה עד שהתרכך אבל לא חם.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מורחים מילוי פגז טארט, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
מברשת הבליטה של הקרום התחתון עם מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
הסר קלף מן הסיבוב שנותר של הבצק ולסדר עגול מעל מילוי טארט, בעדינות מתגלגל סיכה על קצה כדי לאטום לקצץ עודף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים טארט (במחבת) על תבנית אפייה עד מאפה זהוב, 30 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה להגדיר על צלחת גדולה 15 דקות. בזהירות להסיר את הצד של פאן טארט מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שים שוקולד קצוץ בקערה רדודה. מביאים שמנת רק לרתיחה ושופכים על שוקולד, ואז לטאטא בעדינות (כדי למנוע בועות אוויר) עד שוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים זיגוג חם על גבי טארט בעדינות להפיץ עם מרית אופסט כדי לכסות באופן שווה למעלה, המאפשר שוקולד לטפטף למטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
בואו טארט לעמוד עד זיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
לשטוף שמורות 1/2 כוס פקאן במסננת, ואז לטפוח יבש בזהירות לגלח פרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/32 אינץ') באמצעות מבצעה, בדיקת עובי של שבבי הראשון על צלחת לפני תחילת לגלח פקאנים ישירות על טארט. אם אין לך פורס, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
* מילוי יכול להתבצע 4 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה.* טארט יכול להיות אפוי (אבל לא מזוגג) 1 יום קדימה מקורר לטמפרטורת החדר, נחשף, ולאחר מכן המשיך, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. זיגוג וקישוט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות