קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד

טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד
טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, דבש עדין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות , וזה לא כל כך סופר. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש, ו אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים 4 כוסות פקאן (מילואים הנותרים 1/2 כוס לקישוט) עם סוכר, דבש, שמנת, חלב, ומלח בסיר כבד 4 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא זהוב, על 20 דקות (תערובת יופיע מקושקש בהתחלה, אבל אז להיות עבה וחלק).
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ותערובת העברה לקערה רדודה, ואז להתקרר לחלוטין, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) בין 2 גיליונות גדולים של נייר קלף או לעטוף פלסטיק (או 2 גיליונות חופפים עבור כל צד במידת הצורך) לתוך סיבוב 13 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להסיר קלף מלמעלה ולהפוך את הבצק לתוך מחבת טארט להגדיר על גיליון אפייה, לחיצה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת ומשאיר את הבליטה. פגז צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מרדדים את הדיסק שנותר בין 2 יריעות גדולות של קלף או ניילון לעטוף לתוך 12 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה) וצינה על תבנית אפייה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אם מילוי אגוז הוא מוצק מאוד, חם מעט בסיר על אש נמוכה עד שהתרכך אבל לא חם.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מורחים מילוי פגז טארט, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מברשת הבליטה של הקרום התחתון עם מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
הסר קלף מן הסיבוב שנותר של הבצק ולסדר עגול מעל מילוי טארט, בעדינות מתגלגל סיכה על קצה כדי לאטום לקצץ עודף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים טארט (במחבת) על תבנית אפייה עד מאפה זהוב, 30 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה להגדיר על צלחת גדולה 15 דקות. בזהירות להסיר את הצד של פאן טארט מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
שים שוקולד קצוץ בקערה רדודה. מביאים שמנת רק לרתיחה ושופכים על שוקולד, ואז לטאטא בעדינות (כדי למנוע בועות אוויר) עד שוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים זיגוג חם על גבי טארט בעדינות להפיץ עם מרית אופסט כדי לכסות באופן שווה למעלה, המאפשר שוקולד לטפטף למטה בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
3
בואו טארט לעמוד עד זיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
לשטוף שמורות 1/2 כוס פקאן במסננת, ואז לטפוח יבש בזהירות לגלח פרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/32 אינץ') באמצעות מבצעה, בדיקת עובי של שבבי הראשון על צלחת לפני תחילת לגלח פקאנים ישירות על טארט. אם אין לך פורס, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
* מילוי יכול להתבצע 4 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה.* טארט יכול להיות אפוי (אבל לא מזוגג) 1 יום קדימה מקורר לטמפרטורת החדר, נחשף, ולאחר מכן המשיך, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. זיגוג וקישוט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות