טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד
טארט דבש פקאן עם זיגוג שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, שמנת, דבש עדין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 4 שעות , וזה לא כל כך סופר. נסו חמאת בוטנים-דבש טארט עם זיגוג גנאש, אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש, ו אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים 4 כוסות פקאן (מילואים הנותרים 1/2 כוס לקישוט) עם סוכר, דבש, שמנת, חלב, ומלח בסיר כבד 4 ליטר על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל הוא זהוב, על 20 דקות (תערובת יופיע מקושקש בהתחלה, אבל אז להיות עבה וחלק).
הסר מהחום ותערובת העברה לקערה רדודה, ואז להתקרר לחלוטין, כ 40 דקות.
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק (לשמור על חתיכת הנותרים מקורר) בין 2 גיליונות גדולים של נייר קלף או לעטוף פלסטיק (או 2 גיליונות חופפים עבור כל צד במידת הצורך) לתוך סיבוב 13 אינץ '(1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן להסיר קלף מלמעלה ולהפוך את הבצק לתוך מחבת טארט להגדיר על גיליון אפייה, לחיצה על החלק התחתון ועל הצד של מחבת ומשאיר את הבליטה. פגז צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרדדים את הדיסק שנותר בין 2 יריעות גדולות של קלף או ניילון לעטוף לתוך 12 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה) וצינה על תבנית אפייה לפחות 30 דקות.
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 425 ° F.
אם מילוי אגוז הוא מוצק מאוד, חם מעט בסיר על אש נמוכה עד שהתרכך אבל לא חם.
מורחים מילוי פגז טארט, החלקה למעלה.
מברשת הבליטה של הקרום התחתון עם מים.
הסר קלף מן הסיבוב שנותר של הבצק ולסדר עגול מעל מילוי טארט, בעדינות מתגלגל סיכה על קצה כדי לאטום לקצץ עודף.
אופים טארט (במחבת) על תבנית אפייה עד מאפה זהוב, 30 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה להגדיר על צלחת גדולה 15 דקות. בזהירות להסיר את הצד של פאן טארט מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
שים שוקולד קצוץ בקערה רדודה. מביאים שמנת רק לרתיחה ושופכים על שוקולד, ואז לטאטא בעדינות (כדי למנוע בועות אוויר) עד שוקולד נמס לחלוטין.
יוצקים זיגוג חם על גבי טארט בעדינות להפיץ עם מרית אופסט כדי לכסות באופן שווה למעלה, המאפשר שוקולד לטפטף למטה בצד.
בואו טארט לעמוד עד זיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות.
לשטוף שמורות 1/2 כוס פקאן במסננת, ואז לטפוח יבש בזהירות לגלח פרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/32 אינץ') באמצעות מבצעה, בדיקת עובי של שבבי הראשון על צלחת לפני תחילת לגלח פקאנים ישירות על טארט. אם אין לך פורס, דק קוצצים.
* מילוי יכול להתבצע 4 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה.* טארט יכול להיות אפוי (אבל לא מזוגג) 1 יום קדימה מקורר לטמפרטורת החדר, נחשף, ולאחר מכן המשיך, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר. זיגוג וקישוט לפני ההגשה.