טארט דובדבן חמוץ: פיצה די ויסיולה אלה רומנה
המתכון טארט דובדבן חמוץ: פיצה די ויסיולה אלה רומנה יכולה לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 40 דקות. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם חלמונים, ריבת דובדבנים, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 16%. קרוסטיני רומנה, ספידיני רומנה, ו מניקוטי אלה רומנה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס בסיר, משלבים את החלב, הסוכר והלימון ומביאים לרתיחה. בקערה בינונית משלבים 3 חלמונים, הווניל ועמילן התירס ומקציפים היטב לאיחוד.
מוסיפים את החלב החם בזרם, תוך הקצפה מתמדת. מחזירים את התערובת לתבנית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרדדים את בצק המאפה, שומרים חתיכה בגודל אגרוף של תינוק. מרפדים תבנית טארט בגודל 8 אינץ ' בבצק. מכסים את התחתית בחצי מתערובת השמנת המבושלת, ואז מורחים את הריבה על כך.
מוסיפים את תערובת השמנת הנותרת.
מרדדים את הבצק השמור ליצירת חלק עליון לטארט, ומניחים אותו בעדינות מעל הטארט, צובטים את הקצוות.
מברישים את החלק העליון עם יתרת החלמון ואופים 45 דקות.
מניחים להתקרר ואז מפזרים סוכר של קונדיטורים.
בקערה בינונית מערבבים את הקמח, המלח והסוכר.
חותכים את החמאה לחומרים היבשים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה שלבו את הביצה, החלמון והווניל, ובחשו את התערובת הזו לתערובת הקמח בעזרת מזלג עד שהיא פשוט מתאחדת. הופכים את התערובת על קרש מקומח ועובדים בעדינות את התערובת עד שנוצר בצק. לוחצים את הבצק לצורת דיסק ברוחב של כ -4 סנטימטרים, עוטפים היטב בניילון ומקפיאים למשך 15 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא גרהם בק בליס נקטר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
![גרהם בק אושר צוף]()
גרהם בק אושר צוף
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-סק הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים יותר שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר