טארט דיוקן שזיף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט דיוקן שזיף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שזיפים סגולים עור, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל, שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, ו כריכי דיוקן עצמי.
הוראות
חותכים 1/2 כוס חמאה לחתיכות קטנות ולשים בקערה.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר מגורען ומערבבים לשלב, ואז להכות עם מיקסר על מהירות גבוהה עד היטב מעורבב, על 2 דקות.
מוסיפים קליפת תפוז, תמצית שקדים, מלח וביצים. מערבבים לערבב, ואז להכות על מהירות גבוהה עד היטב מעורבב וחלק, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים לערבב, ולאחר מכן להכות על מהירות גבוהה כדי להתמזג.
חמאה וקמח מחבת טארט 11 עד 11 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לגרד את הבלילה למחבת ולפלס להתפשט.
לשטוף שזיפים, לחתוך לשניים, ובור; לחתוך פירות לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה. חופפים את כל הפרוסות על הבלילה; מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר מגורען.
אופים על המדף האמצעי של תנור רגיל או הסעה 375 עד שהבלילה שצצה סביב הפרי משחימה קלות וטארט מתחיל להתרחק מצדדים מחבת, 35 עד 45 דקות.
בואו מגניב על 10 דקות. אבק עם אבקת סוכר (על הפרי לחתוך, הסוכר נמס במהירות).
הסר את שפת המחבת (אם מקלות טארט, השתמש בסכין קטנה כדי לשחרר אותו מהשפה) ולהגדיר על צלחת.