טארט דלעת עם קרום אניס-זרע
טארט דלעת עם קרום אניס-זרע נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם סוכר, קינמון, דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טארט עגבניות עם קרום פרג וגבינת עיזים, פילה טרוטה מוקפץ עם קרום זרעי דלעת, ו טארט דלעת עם קרום אגוז קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים בצק, מוסיפים זרעי אניס למרכיבים יבשים, ומצוננים לפי המתכון לבצק.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות, ולאחר מכן להתאים למחבת טארט לקצץ בצק עודף. להירגע עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
קלות זין התחתון של פגז עם מזלג, ואז בשורה עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים פגז עד הצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 15 דקות.
הסר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד הזהב בכל רחבי, על 15 דקות יותר. מגניב לגמרי במחבת. תשאירי את התנור דולק.
לטאטא יחד דלעת, תבלינים סוכר, ומלח בקערה גדולה.
להקציף ביצים, ולאחר מכן שמנת.
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט מקורר ואופים עד נפוח על 1 1/2 אינץ ' מקצה ומרכז מוגדר רק, 40 עד 45 דקות. (כיסוי קצה של טארט עם רדיד אם בראונינג מהר מדי.) מגניב במחבת, על 2 שעות. (טארט ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
פגז טארט יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר (פעם מגניב), עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.