טארט טאטן
טארט טאטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן.
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1 כף סוכר, ו 1/2 כפית מלח במעבד מזון; דופק עד בשילוב.
מוסיפים 6 כפות חמאה צוננת; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות מי קרח, ודופק עד שהתערובת יוצרת גושים. לחץ בעדינות על הבצק לתוך מעגל 6 אינץ ' על לעטוף פלסטיק כבד חובה; לכסות להקפיא 30 דקות.
כדי להכין מילוי, לשלב תפוחים, מיץ, ו 1/4 כפית מלח בקערה גדולה, משליך למעיל. ממיסים 2 כפות חמאה ב 9 1/2 אינץ ' ברזל יצוק מחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף 3/4 כוס סוכר למחבת; לבשל 4 דקות או עד חום זהוב, ערבוב כל הזמן.
הסר מחבת מהחום. מסדרים חצי תפוחים, מעוגל בצד למטה, בתבנית מעגלית על תערובת סוכר במחבת. למעלה עם התפוחים הנותרים, מעוגל צד למעלה. מבשלים מעל חום בינוני 15 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 15 דקות.
בעבודה מהירה, מגלגלים בצק למעגל של 11 אינץ ' על משטח משוריין בכבדות.
מניחים בצק על תפוחים; מקפלים קצוות תחת.
חותכים 4 (1 אינץ') חריצים לתוך החלק העליון של מאפה באמצעות סכין חדה.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
מניחים צלחת במהופך על גבי מחבת. בזהירות להפוך טארט על צלחת.