טארט טאטן
טארט טאטין הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קרם פרש, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 16%. מתכונים דומים: טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé), טארט טאטן, ו טארט טאטן.
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים קמח ומלח בקערה בינונית; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
שלב 2 כפות מים וביצה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. הפוך את הבצק לחתיכה גדולה של עטיפת פלסטיק כבדה; לוש קלות 5 פעמים (הבצק יהיה דביק). טפיחה בצק לדיסק. כיסוי עם עטיפת פלסטיק נוספת; צמרמורת 30 דקות.
שלב הנותרים 1/4 כוס מים וסוכר במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים 10 דקות או עד הזהב, ערבוב רק עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; מערבבים בעדינות במעגלים קטנים כדי להפיץ סוכר מבושל באופן שווה.
סדר רבעי תפוח בחוזקה בדפוס מעגלי על פני סוכר במחבת, מתחיל בקצה החיצוני.
חותכים 2 רבעי תפוח לשניים, ולסדר, מצביע למעלה, במרכז פאן.
מניחים מחבת על חום בינוני; לבשל 20 דקות (לא מערבבים), הקשה על תפוחים מעט כדי לחלץ מיצים.
הסר מהחום; תן לעמוד במשך 10 דקות.
הסר פלסטיק לעטוף כיסוי בצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לגלגל בצק למעגל 11 אינץ'.
מניחים על תערובת תפוחים, בצק מתאים בין תפוחים ומחבת.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 דקות. הפוך טארט על צלחת.