טארט ירקות בגריל פסטו
פסטו ירקות בגריל טארט דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 878 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך חציל תינוק, קישואים, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצת ירקות בגריל פסטו, ירקות בגריל-סלט פסטה פסטו, ו טאקו ירקות בגריל עם כוסברה פסטו.
הוראות
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. גריז קל או קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מערבבים את הביצה והמים עם מזלג בקערה קטנה.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את הסדין לתוך מלבן 13x11 אינץ'.
מברשת את הקצוות של המלבן עם תערובת הביצה. מקפלים על הקצוות 1/2 אינץ ' מכל הצדדים, לחיצה חזקה עם מזלג כדי ליצור שפה. דקור את המאפה ביסודיות עם מזלג. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מערבבים את השמן ושום בקערה קטנה.
מניחים את החצילים, קישואים וסקווש בשכבה אחת על מחבת רדודה צדדית.
מברשת עם תערובת השמן. הפוך ירקות מעל מברשת עם יותר שמן. מתבלים לפי הטעם.
אופים את הירקות 4 דקות, פונה באמצע הבישול. מגניב במקצת.
מורחים את הפסטו על הבצק. מסדרים את הירקות לסירוגין בשורות.
אופים במשך 20 דקות או עד הזהב.