טארט ירקות חורף רנסנס
מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. אם $1.58 למנה נופל בתקציב שלך, Renaissance Winter Greens טארט יכול להיות יוצא מן הכלל צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לך אגוז מוסקט, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו סלט ירקות חורף, ירוק חורף מטוגן, ו ירוק חורף Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המדף בעמדה הנמוכה ביותר בתנור. מחממים התנור ל 204°.
מרדדים את בצק עלים ומניחים אותו במחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
לגלגל מערוך על מחבת טארט כדי לקצץ את בצק עלים.
מניחים נייר קלף על המאפה בתחתית מחבת הטארט וממלאים במשקולות עוגה או שעועית מיובשת. אופים חלקית במשך 20 דקות.
הסר את משקולות עוגה קלף ואופים במשך 5 עד 10 דקות יותר עד חום זהוב.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה חוט בזמן שאתה מכין את המילוי. לשמור על טמפרטורת התנור ב 204°.
הסר את הגבעולים מהתרד, למקם את העלים בכיור מלא מים ולאפשר את הלכלוך ליפול לתחתית. בזהירות להסיר מהמים ולחזור.
הסר את הקוצים הקשים וגבעולים עבים של כרוב. לשטוף באותו אופן כמו תרד וניקוז. קיטור כרוב עד שנבל, 7-8 דקות.
קיטור התרד עד נבול, 4 עד 5 דקות.
לחץ על תרד וכרוב כדי להסיר את רוב הלחות. קוצצים גס את התרד והכרוב ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
במעבד מזון, לשלב את גבינת קוטג', ביצים וחלב. מחית עד שיש לך פודינג חלק עם פיפס בקושי מורגש של גבינת קוטג'.
יוצקים את פודינג מעל הירוקים.
מערבבים בדומדמניות, מלח, אגוז מוסקט ופלפל.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה מוכן. לטפוח ולהחליק את המילוי עד קומפקטי, חלק, שטוח על פני החלק העליון.
אופים עד המילוי מוגדר, כ -25 דקות.
מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;