קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות32
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט ירקות טאטין

טארט ירקות טאטין
טארט ירקות טאטין הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מוצרלה, שום, גזר לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד גם קינוח במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 91%. ציון זה הוא סופר. טארט ירקות טאטין, טארט טאטן ירקות שורש, ו טארט טאטן ירקות שורש דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס לזרוק שני סוגים של תפוחי אדמה, גזר לבן, בצל, שום, שמן זית, 1 כפית מלח 1/4כפית פלפל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מורחים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה; אופים עד שהם רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
תן להתקרר מעט.
4
בינתיים מערבבים 2 כפות מים והסוכר במחבת ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים, מסתחררים את המחבת, עד ענבר, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החומץ ו-1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
יוצקים את הקרמל לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ ' ומורחים בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים מעל את המרווה והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מסדרים את תפוחי האדמה הקלויים והפטרניפים בשכבה צמודה אחת על גבי הקרמל. מפזרים את הבצל והשום על הירקות הקלויים; מפזרים את המוצרלה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 9 על 13 אינץ'. חוררים את המאפה כולו במזלג, ואז מניחים אותו על גבי המוצרלה, מקפלים את הקצוות מתחת כך שיתאימו, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
אופים 20 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד שהבצק מבושל, 15 עד 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
תן לטארט להתקרר 10 דקות בתבנית האפייה, ואז הפוך אותו בזהירות על קרש חיתוך. החלף את כל הירקות שנדבקים למנה, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט טאטן בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.