טארט ירקות כפרי
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך gruyère, מלח ופלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: טארט ירקות צלוי כפרי, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת אגוזים כפרית.
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הקמח, קמח תירס, מלח עירית תהליך תערובת.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק כמה פעמים עד חתיכות בגודל של אפונה קטנה.
הוסף את התקצור ואת הדופק כמה פעמים.
מפזרים את מי הקרח על התערובת ואת הדופק עד הבצק בקושי מגיע יחד. לגרד את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ללוש כדי ליצור כדור. לשטח את הכדור לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק להכניס למקרר במשך 1 שעה, או עד המשרד.
הסר את favas מהתרמיל. ממלאים מחבת גדולה באמצע הדרך עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
הוסף את favas ו blanch. באמצעות כף מחוררת, להעביר את favas לתבנית אפייה.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף.
מוסיפים את האספרגוס למים רותחים ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות.
מסננים ומעבירים לתבנית האפייה כדי להתקרר.
חותכים את האספרגוס לחתיכות 1 אינץ'.
מחק את המחבת וחמם את 3 כפות שמן זית.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הזהב, 1 1/2 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, 2 דקות.
מוסיפים את favas ואספרגוס ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
על משטח עבודה משוריין, לרדד את הבצק לסיבוב 14 אינץ', על 1/8 אינץ ' עבה.
מגלגלים את המאפה סביב מערוך ומעבירים בזהירות לתבנית אפייה מעוטרת בנייר אפייה. לגרד את תערובת הירקות לתוך מרכז המאפה, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' מסביב. מקפלים את הקצוות מעל המילוי ומפזרים Gruyre על גבי.
אופים את הטארט על המדף התחתון של התנור במשך כ 30 דקות, עד הקרום הוא פריך על החלק התחתון וחום זהוב.