טארט כמהין פטל
טארט כמהין פטל דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 10 מנות עם 285 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים, קרום פאי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 31%. נסו טארט כמהין פטל, טארט כמהין שוקולד, ו טארט כמהין שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס. הפוך קרום פאי לפי ההוראות על הקופסה לקרום אחד
אפוי מעטפת באמצעות 9-אינץ טארט פאן עם נשלף תחתון או 9-אינץ זכוכית פאי פאן. חתוך קצה במידת הצורך.
מוציאים קרום אפוי חלקית מהתנור. מברישים קלות קרום בחלבון ביצה; מפזרים שקדים טחונים. מחזירים לתנור; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד להזהבה. מגניב תוך מילוי.
בסיר של 2 ליטר ממיסים שוקולד של 6 אונקיות והחמאה על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה קטנה מקציפים מעט חלמונים בעזרת מטרפה. מערבבים ליקר.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה לשוקולד. בעזרת מטרפה חוט מקציפים על אש נמוכה 3 עד 4 דקות תוך ערבוב תדיר עד שהתערובת מסמיכה.
יוצקים לתוך פגז אפוי מקורר. מסדרים פטל מעל המילוי.
בסיר 1 ליטר ממיסים ריבה על אש נמוכה. מערבבים תמצית. מברישים בעדינות מעל פטל.
בסיר נוסף של 1 ליטר, ממיסים שוקולד 1 עוז עם שמן על אש נמוכה, תוך ערבוב תדיר, עד לקבלת תערובת חלקה.
מפזרים שקדים פרוסים. מקררים עד להתייצבות, כ-30 דקות.
מקשטים בעלי נענע. לאחסן במקרר.