טארט כפרי שטוח שאפשר לקרוא לו פיצה אוכמניות.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טארט כפרי שטוח אתה יכול לקרוא אוכמניות Pizzan. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 2 אוהדים. אם יש לך סוכר turbinado, עמילן תירס, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות שטוחה כפרית, עוגת אוכמניות כפרית, ו עוגת אפרסק-אוכמניות כפרית.
הוראות
על משטח מקומח קל להשתמש בפין מתגלגל מקורנן קלות לגלגל דיסק אחד מהמתכון המאפה הקצר העשיר הנוסף למלבן 10 x 15 אינץ', עבה 1/8 אינץ ' נדיב (או כל צורה שאתה אוהב). בזהירות להעביר את המאפה לשכב על גיליון אפייה מצופה קלף. מכסים קלות את המאפה בניילון נצמד ומקררים.מחממים התנור ל 400 מעלות F.In קערה בינונית לזרוק את אוכמניות, סוכר, עמילן תירס, מיץ לימון תמצית וניל יחד. מניחים בצד כדי macerate כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מיצים לרוץ ואת הסוכר ואת קורנפלור הם מומסים.דואג להשאיר גבול נקי, להפיץ את פירות יער וכל המיצים שלהם על המאפה קרוב לשכבה אחת ככל האפשר.
מברשת את השפה הנקייה, החשופה של המאפה עם שטיפת הביצים, ואז מפזרים אותו עם סוכר turbinado.
מעבירים לתנור המחומם ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב עמוק והציפוי מבעבע, כ -40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...