טארט כרישה בלגי עם גבינת עיזים מיושנת (פלמיצ'ה Aux Poireaux)
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: גבינת עיזים וטארט כרישה, תרד, כרישה וטארט גבינת עיזים, ו טארט תפוחי אדמה, כרישה וגבינת עיזים.
הוראות
שלב 4 כפות מים וחומץ סיידר בקערה קטנה. מערבבים קמח ומעבד סלטין.
להוסיף חמאה ולחתוך באמצעות / כיבוי הופך untilmixture דומה ארוחה גסה.עם מכונת ריצה, תערובת מים-חומץ slowlyadd, עיבוד עד clumpsform לח. אם הבצק נראה יבש, מי תוספת בכפית חופנים.
לאסוף בצק לכדור;לשטח לדיסק. לעטוף plasticand לקרר לפחות 2 hours.DO קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. שמור בקירור. אפשר לרכך מעט בחדרטמפרטורה לפני מתגלגל החוצה.
מתלה עמדה במרכז ארוגים מחממים ל 191°.
Rolldough על משטח flouredwork קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לטרטפן בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.לחץ על הבצק על הצדדים התחתון למעלה. מקפלים ב overhang andpress כדי להאריך את הבצק 1/2 inchabove צדדים של מחבת. מחבת קו עם לסכל שעועית יבשה או pieweights.
אופים עד הבצק looksdry ולהגדיר, על 30 דקות.
הסר רדיד ושעועית ואופה עד הקרום ispale זהב, 20 עד 25 minuteslonger.
הסר מהתנור והקול בעת הכנת מילוי.
להקציף חלב, שמנת, ביצה, חלמון ביצה, וקערה בינונית saltin להתמזג.
מפזרים 1/4 כוס גבינה overbottom של קרום חם; spreadlek confit מעל ו sprinklewith גבינה נותרת.
אופים untilfilling יש נפוח, הוא בדיקות הזהב, והמרכז נראה מוגדר, 35 עד 40 דקות.
מתלה Transferto; מגניב מעט.
מגישים חם או בטמפרטורת חדר.