קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט לימון

טארט לימון
לימון טארט טארט הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 472 קלוריות. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מאוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. אם יש לך ביצים, חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 21%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טארט מוחיטו {עם קרם ליים ביתי}, טארט קורד ליים עם פטל (דל פחמימות וללא גלוטן), ו קאפקייקס קוקוס מפתח ליים עם קרם חמאת קרם ליים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהם פשוט מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הווניל. בקערה בינונית, מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים אותם לתערובת החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק מתחיל להתאחד. לזרוק על משטח מאובק בקמח ולעצב לדיסק שטוח. לחץ את הבצק לתבנית טארט תחתית מזויפת בגודל 10 אינץ 'או 9 אינץ' מרובע, וודא שהקצה המוגמר שטוח. מצננים עד שהם יציבים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
חמאה 1 צד של ריבוע נייר אלומיניום כדי להתאים בתוך הטארט ולהניח אותו, עם חמאה כלפי מטה, על המאפה. ממלאים שעועית או אורז.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מסירים את נייר הכסף והשעועית, דוקרים את הטארט בכל קצוות המזלג ואופים שוב 20 עד 25 דקות נוספות, או עד להשחמה קלה. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
הסר את גרידת 4 הלימונים בעזרת קולפן ירקות או זסטר, והקפיד להימנע מהחריץ הלבן. סוחטים את הלימונים להכנת 1/2 כוס מיץ ומניחים את המיץ בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ZesterZester
9
הכניסו את הגרידה למעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את הסוכר ומעבדים במשך 2 עד 3 דקות, עד שהקליפה טחונה דק מאוד. בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה, קרם את החמאה עם הסוכר וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים-את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את מיץ הליים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
מערבבים עד לאיחוד.
13
יוצקים את התערובת לסיר של 2 ליטר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה, כ -10 דקות. קרם הליים יסמיך בערך 175 מעלות צלזיוס, או ממש מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מסירים מהאש ומניחים בצד.
15
ממלאים את הקליפה טארט עם לימון חם ליים ולאפשר להגדיר בטמפרטורת החדר. לאחר ההגדרה מגישים מיד או מקררים עד שמוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לייםקרם ליים