טארט מזוגג דלורית
טארט מזוגג דלורית דורש כ 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 53 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מאפה מנופח, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו טארט מזוגג דלורית, טארט דלורית צלוי, ו דלעת סקווש ופרמזן טארט (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף וחמאה את הנייר.
מברישים את הדלעת עם החמאה המומסת ומפזרים 1/2 כפות של הסוכר. צלוי במשך כ 45 דקות, מרפרף את פרוסות סקווש באמצע, או עד שהתרכך.
בינתיים, לרדד את הבצק למלבן 14-by-6-inch ולהעביר אותו גיליון אפייה נייר קלף. לדקור את המאפה בכל רחבי עם מזלג ומקרר עד המשרד, על 5 דקות. למעלה עם גיליון אחר של נייר קלף ו גיליון עוגיות שטוח ואופים במשך כ 30 דקות, עד המאפה הוא זהב קל בתחתית אבל לא להגדיר.
הסר את גיליון עוגיות העליון קלף ואופים במשך 10 דקות יותר, עד המאפה הוא זהב פריך.
מערבבים את גבינת השמנת עם הקינמון ואת 1/2 כף הנותרים של סוכר ולהפיץ אותו על המאפה. מסדרים את פרוסות הסקווש למעלה.
מברשת עם שימורי משמש ומפזרים פקאנים.