קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טארט עגבניות איטלקי

טארט עגבניות איטלקי
טארט עגבניות איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פסטו מסחרי, ביצה, עגבניות שזיףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שקדים איטלקית, טארט פירות איטלקי טרי, ו טארט פירות איטלקי טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין את הקרום, לבשל את האורז החום על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
3
מערבבים אורז מבושל, פסטו, גבינת פרמזן, וביצה 1; לחץ היטב תערובת לתוך הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אורז מבושלאורז מבושל
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
אופים ב 350 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר צלחת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להכין מילוי, לשלב חלב הבא 5 מרכיבים (דרך 1 ביצה) בקערה; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מפזרים חצי מוצרלה וחצי פרושוטו לתחתית הקרום מוכן. למעלה עם חצי פרוסות עגבניות. חזור על הנוהל עם המוצרלה הנותרים, פרושוטו, ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרושוטופרושוטו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
יוצקים תערובת חלב על עגבניות; אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר טארט מהתנור); אופים עוד 35 דקות או עד שנקבע. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מפזרים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
חתוך לפרוסות.