טארט עגבניות איטלקי
טארט עגבניות איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פסטו מסחרי, ביצה, עגבניות שזיףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שקדים איטלקית, טארט פירות איטלקי טרי, ו טארט פירות איטלקי טרי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לבשל את האורז החום על פי הוראות החבילה.
מערבבים אורז מבושל, פסטו, גבינת פרמזן, וביצה 1; לחץ היטב תערובת לתוך הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 15 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
כדי להכין מילוי, לשלב חלב הבא 5 מרכיבים (דרך 1 ביצה) בקערה; מערבבים עם מקצף.
מפזרים חצי מוצרלה וחצי פרושוטו לתחתית הקרום מוכן. למעלה עם חצי פרוסות עגבניות. חזור על הנוהל עם המוצרלה הנותרים, פרושוטו, ועגבניות.
יוצקים תערובת חלב על עגבניות; אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר טארט מהתנור); אופים עוד 35 דקות או עד שנקבע. מגניב 10 דקות לפני ההגשה.