טארט עגבניות וארטישוק
והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 862 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מוצרלה, לבבות ארטישוק מושרים, עגבניות מיובשות בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני, טארט ארטישוק, ו טארט פטריות ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף; להפריש.
מרדדים כל גיליון בצק עלים למלבן 12 על ידי 14 אינץ'.
מניחים על תבנית האפייה ומקפלים על הקצוות של כל מאפה כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. לדקור את החלק התחתון של מאפה עם מזלג; להפריש.
מסדרים עגבניות, לבבות ארטישוק וגבינות על בצק עלים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות או עד הקצוות נפוחים וחומים זהובים.
חותכים להגשת שיקויים ומגישים חם.