טארט פודינג ופירות יער עם קרום קרקר גרהם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג ועוגת פירות יער עם קרום קרקר גרהם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו אוכמניות, תבשלו ותגישו פודינג וניל, קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גבינה ופירות יער על קרום קרקר גרהם, מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם, ו ג'ינג'ר גרהם קרקר קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום: להתפורר קרקרים ביד או עם מחית תפוחי אדמה כדי לקבל פירורים בסדר.
מחממים את החמאה בסיר או במיקרוגל עד חצי נמס. לעבוד את החמאה לתוך הפירורים עם קצות האצבעות שלך עד הפירורים נראים כמו חול רטוב. באמצעות קצות האצבעות, לחץ על הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' או מחבת פאי אלומיניום חד פעמי לעשות שכבה אפילו על החלק התחתון והצדדים של המחבת.
אופים עד הקרום הוא גוון כהה יותר, על 12 דקות, ולתת מגניב לחלוטין.
תכין את הפודינג לפי הוראות החבילה.
בואו לעמוד על 5 עד 10 דקות ערבוב מדי פעם כדי לשמור על עור לא להרכיב על גבי הפודינג.
השתמש כף או גומי מרית לגרד את הפודינג לתוך פגז קרקר גרהם להחליק אותו לתוך שכבה אפילו.
שים את הטארט במקרר עד הפודינג הוא מקורר ולהגדיר, לפחות 1 שעה.
בינתיים, לחתוך את הגבעולים את התותים לשטוף עם פירות יער אחרים במסננת מתחת למים קרים.
מסננים ואז פרושים על מגבת נייר לייבוש. אתה יכול גם לארגן את פירות יער יפה על הפודינג או פשוט סוג של בעדינות להפיל אותם על זה. מכסים את הטארט בקלילות בניילון נצמד ומקררים. אתה יכול לעשות את הטארט עד 4 שעות מראש.