טארט פטל
טארט פטל יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 276 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, סוכר קונדיטורים, קמח וריבת פטל. 39 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. מתכונים דומים: טארט פרנג'יפ פטל, גלידת דבש ופטל , טארט פטל מאי וטארט אגסי פטל .
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, החמאה והסוכר. מצננים את התערובת למשך שעה.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
טפחו תערובת צוננת לתבנית טארט בגודל 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. לאחר היציאה מהתנור מניחים להתקרר.
מחממים צנצנת ריבה במיקרוגל עד שהיא מתחילה לרתוח.
יוצקים ריבה על הפירות. מכסים ומקררים את הטארט כשעה.
יין מומלץ: יציאה
ניתן לשלב טארט עם פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין הפורט סנטה מדינה. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![יין פורט סנטה מדינה.]()
יין פורט סנטה מדינה.
פטל שחור, מולסה כהה, קרמל שמנת