טארט פטריות בר
טארט פטריות בר דורש בערך 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלמון ביצה, קרם פרש, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טארט פטריות בר, טארט פטריות בר, ו טארט פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות לסיבוב 11 אינץ ' ומתאימים למחבת טארט, זמירה בצק עודף. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד לתחתית הוא זהב, 10 עד 15 דקות יותר.
מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -15 דקות.
מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מטגנים פטריות, שאלוט, טימין, מלח 1/2 כפית מלח, ופלפל 1/4 כפית, ערבוב לעתים קרובות, עד שהפטריות רכות וכל נוזל שנמסר מתאדה, 8 עד 10 דקות.
מעבירים לקערה ומגניבים לטמפרטורת החדר.
להקציף יחד קרם fraîche, שמנת כבדה, ביצה שלמה, חלמון, ונשאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה בינונית עד בשילוב.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
לפזר פטריות באופן שווה פגז טארט ושופכים פודינג עליהם.
אופים טארט במחבת על תבנית אפייה עד רפרפת הוא רק להגדיר מעט נפוח, 35 עד 45 דקות.
טארט מגניב במחבת על מתלה לפחות 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בצד של מחבת.
מגישים טארט חם או בטמפרטורת החדר.