קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

טארט פירות טריים

טארט פירות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט פירות טריים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1762 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 87g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ catcora.com יש 18 אוהדים. אם יש לכם מים, שימורי משמש, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טארט פירות טריים, טארט פירות טריים, ו טארט פירות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת המלח והדופק רק כמה שניות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את חתיכות החמאה הצוננות ומעבדים במשך 1 דקה או פחות, עד שהתערובת היא עקביות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מקציפים יחד חלמון ביצה אחד ואת המים הקרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך צינור ההזנה של המעבד. כאשר תערובת הביצים מרטיבה את המרכיבים היבשים, הדופק יציב עד שהבצק מתאסף לכדור וכל הנוזל משולב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
הסר את הבצק מן המעבד, לשטח לתוך דיסק בעובי 1 אינץ', לעטוף פלסטיק. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
6
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
עם מערוך, לרדד את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לתוך סיבוב 14 אינץ'. לעטוף על מחבת עגולה 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת בעדינות לדחוף את הבצק לתחתית ומעלה את הצדדים של המחבת. לקצץ את הקצה העליון של טארט על ידי הפעלת מערוך מעבר לקצה של המחבת. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 15 דקות. שמן קל גיליון של רדיד אלומיניום. התאם את נייר הכסף בעדינות לתוך הקרום הצונן, צד השמן כלפי מטה. ממלאים את המחבת עם משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר ואופים עד הצדדים של הקרום נקבעים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
הסר את נייר הכסף ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב, על 5 עד 8 דקות יותר, פירסינג זה עם מזלג אם בועות טופס.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
כדי להפוך את הקרם מאפה, עם מקצף או מיקסר חשמלי, לנצח את הנותרים 3 חלמונים ביצה עם 1/2 כוס סוכר ואת קורנפלור בקערה עד עבה מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מניחים את החלב בסיר כבד על אש בינונית. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל עם קצה סכין ולהוסיף את החלב, יחד עם קליפות שעועית שרוטה. להביא לרתיחה ולהסיר מהחום. מוסיפים לאט כמה כפיות של חלב חם לתוך תערובת חלמון וסוכר, לטאטא במרץ כדי למזג את הביצים. בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולטאטא מעל חום בינוני עד שהוא מתעבה ומגיע לרתיחה. מבשלים במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
יוצקים את הקרם מאפה לתוך קערה נקייה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע היווצרות ומקרר העור במשך 3 שעות, או עד מקורר ביסודיות. (אם אתה קצר בזמן, ראה את הפתק.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שים את שימורי משמש בסיר קטן וכבד. מערבבים על אש נמוכה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר רשת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כדי להרכיב את הטארט, עם מברשת מאפה, להחיל על שליש ג ' לי משמש מתוח באופן שווה על פני השטח התחתון של הקרום prebaked.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
הסר את הקרם מאפה מהמקרר ולהתרכך על ידי ערבוב עם כף. לטעום את הקרם מאפה, ואם אתה רוצה, להוסיף את Cointreau.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
CointreauCointreau
5
מורחים את כל הקרם מאפה באופן שווה על שכבת מוברש של ג ' לי. מסדרים את הפרי לחתוך פירות יער דקורטיביים על קרם מאפה, לסירוגין צבעים ומרקמים. לחמם מחדש את מחית משמש הנותרים מברשת קלות על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
הערה של החתול: כדי להאיץ את תהליך מצמרר, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים את הקערה של קרם מאפה באמבט הקרח ומערבבים אותו כל 5 דקות עד מקורר ביסודיות. השתמש מיד או לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o