טארט פירות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט פירות טריים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1762 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 87g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ catcora.com יש 18 אוהדים. אם יש לכם מים, שימורי משמש, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טארט פירות טריים, טארט פירות טריים, ו טארט פירות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת המלח והדופק רק כמה שניות כדי להתמזג.
מוסיפים את חתיכות החמאה הצוננות ומעבדים במשך 1 דקה או פחות, עד שהתערובת היא עקביות של ארוחה גסה.
מקציפים יחד חלמון ביצה אחד ואת המים הקרים בקערה קטנה.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך צינור ההזנה של המעבד. כאשר תערובת הביצים מרטיבה את המרכיבים היבשים, הדופק יציב עד שהבצק מתאסף לכדור וכל הנוזל משולב.
הסר את הבצק מן המעבד, לשטח לתוך דיסק בעובי 1 אינץ', לעטוף פלסטיק. מקררים למשך 1 שעה.
עם מערוך, לרדד את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לתוך סיבוב 14 אינץ'. לעטוף על מחבת עגולה 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת בעדינות לדחוף את הבצק לתחתית ומעלה את הצדדים של המחבת. לקצץ את הקצה העליון של טארט על ידי הפעלת מערוך מעבר לקצה של המחבת. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 15 דקות. שמן קל גיליון של רדיד אלומיניום. התאם את נייר הכסף בעדינות לתוך הקרום הצונן, צד השמן כלפי מטה. ממלאים את המחבת עם משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר ואופים עד הצדדים של הקרום נקבעים, על 15 דקות.
הסר את נייר הכסף ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב, על 5 עד 8 דקות יותר, פירסינג זה עם מזלג אם בועות טופס.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את הקרם מאפה, עם מקצף או מיקסר חשמלי, לנצח את הנותרים 3 חלמונים ביצה עם 1/2 כוס סוכר ואת קורנפלור בקערה עד עבה מעורבב היטב. תניח בצד.
מניחים את החלב בסיר כבד על אש בינונית. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל עם קצה סכין ולהוסיף את החלב, יחד עם קליפות שעועית שרוטה. להביא לרתיחה ולהסיר מהחום. מוסיפים לאט כמה כפיות של חלב חם לתוך תערובת חלמון וסוכר, לטאטא במרץ כדי למזג את הביצים. בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולטאטא מעל חום בינוני עד שהוא מתעבה ומגיע לרתיחה. מבשלים במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים את הקרם מאפה לתוך קערה נקייה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע היווצרות ומקרר העור במשך 3 שעות, או עד מקורר ביסודיות. (אם אתה קצר בזמן, ראה את הפתק.)
שים את שימורי משמש בסיר קטן וכבד. מערבבים על אש נמוכה עד מומס.
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר רשת לקערה.
כדי להרכיב את הטארט, עם מברשת מאפה, להחיל על שליש ג ' לי משמש מתוח באופן שווה על פני השטח התחתון של הקרום prebaked.
הסר את הקרם מאפה מהמקרר ולהתרכך על ידי ערבוב עם כף. לטעום את הקרם מאפה, ואם אתה רוצה, להוסיף את Cointreau.
מורחים את כל הקרם מאפה באופן שווה על שכבת מוברש של ג ' לי. מסדרים את הפרי לחתוך פירות יער דקורטיביים על קרם מאפה, לסירוגין צבעים ומרקמים. לחמם מחדש את מחית משמש הנותרים מברשת קלות על הפרי.
הערה של החתול: כדי להאיץ את תהליך מצמרר, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים.
מניחים את הקערה של קרם מאפה באמבט הקרח ומערבבים אותו כל 5 דקות עד מקורר ביסודיות. השתמש מיד או לאחסן במקרר.