קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

טארט פירות טריים

טארט פירות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט פירות טריים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1762 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 87g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ catcora.com יש 18 אוהדים. אם יש לכם מים, שימורי משמש, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טארט פירות טריים, טארט פירות טריים, ו טארט פירות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת המלח והדופק רק כמה שניות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את חתיכות החמאה הצוננות ומעבדים במשך 1 דקה או פחות, עד שהתערובת היא עקביות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מקציפים יחד חלמון ביצה אחד ואת המים הקרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך צינור ההזנה של המעבד. כאשר תערובת הביצים מרטיבה את המרכיבים היבשים, הדופק יציב עד שהבצק מתאסף לכדור וכל הנוזל משולב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
הסר את הבצק מן המעבד, לשטח לתוך דיסק בעובי 1 אינץ', לעטוף פלסטיק. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עם מערוך, לרדד את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לתוך סיבוב 14 אינץ'. לעטוף על מחבת עגולה 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת בעדינות לדחוף את הבצק לתחתית ומעלה את הצדדים של המחבת. לקצץ את הקצה העליון של טארט על ידי הפעלת מערוך מעבר לקצה של המחבת. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 15 דקות. שמן קל גיליון של רדיד אלומיניום. התאם את נייר הכסף בעדינות לתוך הקרום הצונן, צד השמן כלפי מטה. ממלאים את המחבת עם משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר ואופים עד הצדדים של הקרום נקבעים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את נייר הכסף ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב, על 5 עד 8 דקות יותר, פירסינג זה עם מזלג אם בועות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
כדי להפוך את הקרם מאפה, עם מקצף או מיקסר חשמלי, לנצח את הנותרים 3 חלמונים ביצה עם 1/2 כוס סוכר ואת קורנפלור בקערה עד עבה מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים את החלב בסיר כבד על אש בינונית. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל עם קצה סכין ולהוסיף את החלב, יחד עם קליפות שעועית שרוטה. להביא לרתיחה ולהסיר מהחום. מוסיפים לאט כמה כפיות של חלב חם לתוך תערובת חלמון וסוכר, לטאטא במרץ כדי למזג את הביצים. בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולטאטא מעל חום בינוני עד שהוא מתעבה ומגיע לרתיחה. מבשלים במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
יוצקים את הקרם מאפה לתוך קערה נקייה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע היווצרות ומקרר העור במשך 3 שעות, או עד מקורר ביסודיות. (אם אתה קצר בזמן, ראה את הפתק.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שים את שימורי משמש בסיר קטן וכבד. מערבבים על אש נמוכה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר רשת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כדי להרכיב את הטארט, עם מברשת מאפה, להחיל על שליש ג ' לי משמש מתוח באופן שווה על פני השטח התחתון של הקרום prebaked.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
הסר את הקרם מאפה מהמקרר ולהתרכך על ידי ערבוב עם כף. לטעום את הקרם מאפה, ואם אתה רוצה, להוסיף את Cointreau.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
CointreauCointreau
5
מורחים את כל הקרם מאפה באופן שווה על שכבת מוברש של ג ' לי. מסדרים את הפרי לחתוך פירות יער דקורטיביים על קרם מאפה, לסירוגין צבעים ומרקמים. לחמם מחדש את מחית משמש הנותרים מברשת קלות על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
הערה של החתול: כדי להאיץ את תהליך מצמרר, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את הקערה של קרם מאפה באמבט הקרח ומערבבים אותו כל 5 דקות עד מקורר ביסודיות. השתמש מיד או לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך