קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות37
מגזין

טארט פירות טריים

טארט פירות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט פירות טריים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1762 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 87g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ catcora.com יש 18 אוהדים. אם יש לכם מים, שימורי משמש, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טארט פירות טריים, טארט פירות טריים, ו טארט פירות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, במעבד מזון מצויד להב מתכת, לשלב את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת המלח והדופק רק כמה שניות כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את חתיכות החמאה הצוננות ומעבדים במשך 1 דקה או פחות, עד שהתערובת היא עקביות של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
3
מקציפים יחד חלמון ביצה אחד ואת המים הקרים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את תערובת הביצים לתוך צינור ההזנה של המעבד. כאשר תערובת הביצים מרטיבה את המרכיבים היבשים, הדופק יציב עד שהבצק מתאסף לכדור וכל הנוזל משולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
הסר את הבצק מן המעבד, לשטח לתוך דיסק בעובי 1 אינץ', לעטוף פלסטיק. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
עם מערוך, לרדד את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לתוך סיבוב 14 אינץ'. לעטוף על מחבת עגולה 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת בעדינות לדחוף את הבצק לתחתית ומעלה את הצדדים של המחבת. לקצץ את הקצה העליון של טארט על ידי הפעלת מערוך מעבר לקצה של המחבת. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 15 דקות. שמן קל גיליון של רדיד אלומיניום. התאם את נייר הכסף בעדינות לתוך הקרום הצונן, צד השמן כלפי מטה. ממלאים את המחבת עם משקולות עוגה או שעועית יבשה על נייר ואופים עד הצדדים של הקרום נקבעים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר את נייר הכסף ושעועית. המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב, על 5 עד 8 דקות יותר, פירסינג זה עם מזלג אם בועות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
כדי להפוך את הקרם מאפה, עם מקצף או מיקסר חשמלי, לנצח את הנותרים 3 חלמונים ביצה עם 1/2 כוס סוכר ואת קורנפלור בקערה עד עבה מעורבב היטב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים את החלב בסיר כבד על אש בינונית. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל עם קצה סכין ולהוסיף את החלב, יחד עם קליפות שעועית שרוטה. להביא לרתיחה ולהסיר מהחום. מוסיפים לאט כמה כפיות של חלב חם לתוך תערובת חלמון וסוכר, לטאטא במרץ כדי למזג את הביצים. בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם הנותרים, ערבוב כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולטאטא מעל חום בינוני עד שהוא מתעבה ומגיע לרתיחה. מבשלים במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
יוצקים את הקרם מאפה לתוך קערה נקייה. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע היווצרות ומקרר העור במשך 3 שעות, או עד מקורר ביסודיות. (אם אתה קצר בזמן, ראה את הפתק.)
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שים את שימורי משמש בסיר קטן וכבד. מערבבים על אש נמוכה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
העברה למעבד מזון ומחית עד חלקה. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר רשת לקערה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כדי להרכיב את הטארט, עם מברשת מאפה, להחיל על שליש ג ' לי משמש מתוח באופן שווה על פני השטח התחתון של הקרום prebaked.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
4
הסר את הקרם מאפה מהמקרר ולהתרכך על ידי ערבוב עם כף. לטעום את הקרם מאפה, ואם אתה רוצה, להוסיף את Cointreau.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
CointreauCointreau
5
מורחים את כל הקרם מאפה באופן שווה על שכבת מוברש של ג ' לי. מסדרים את הפרי לחתוך פירות יער דקורטיביים על קרם מאפה, לסירוגין צבעים ומרקמים. לחמם מחדש את מחית משמש הנותרים מברשת קלות על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
הערה של החתול: כדי להאיץ את תהליך מצמרר, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את הקערה של קרם מאפה באמבט הקרח ומערבבים אותו כל 5 דקות עד מקורר ביסודיות. השתמש מיד או לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון