טארט פירות סתיו כפרי
מתכון זה מ טעם הבית דורש תפוחים, מיץ תפוזים, סוכר חום וגבינת שמנת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 18%. ציון זה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טארט פירות כפרי, טארט פירות כפרי, ו טארט פירות כפרי.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חמאה וגבינת שמנת לתערובת אחידה. מוסיפים קמח בהדרגה, ומקציפים רק עד שהתערובת יוצרת כדור. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
בקערה גדולה, לשלב תפוחים ואגס. בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ותבלינים; מערבבים פנימה מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה סוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת התפוחים ומערבבים בעדינות לציפוי.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -14 אינץ'. מעגל.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. כף מילוי מעל המאפה עד 2 אינץ'. של קצוות. מקפלים את קצוות המאפה מעל המילוי ומשאירים את המרכז חשוף.
אופים בחום של 375 למשך 40-45 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע.
מורחים עם ריבת משמש. בעזרת נייר קלף, החלק את הטארט על רשת להתקררות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.