טארט פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט פקאן. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 82 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. 31 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר קונדיטורים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 22%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט פקאן, טארט פקאן, ו טארט פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מערבבים 1/2 כוס מרגרינה (לא חמאה) ו 1/2 כוס סוכר. מערבבים פנימה חלמונים, תמצית שקדים וקמח מנופה.
ריססו כוסות מאפינס זעירות בתרסיס טפלון. עיתונות תערובת באופן שווה לתוך זעיר מאפין כוסות.
להכנת מילוי: מביאים לרתיחה 1/2 כוס מרגרינה, סירופ תירס וסוכר קונדיטור. מערבבים פנימה אגוזי פקאן קצוצים.
כפית לתוך פגזים לא יותר מ 1/2 הדרך. למעלה עם חצאי פקאן.
אופים בתנור של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) למשך 5 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.