קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט פקאן

טארט פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טארט פקאן. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 82 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 48. 31 איש מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר קונדיטורים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 22%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט פקאן, טארט פקאן, ו טארט פקאן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה מערבבים 1/2 כוס מרגרינה (לא חמאה) ו 1/2 כוס סוכר. מערבבים פנימה חלמונים, תמצית שקדים וקמח מנופה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
ריססו כוסות מאפינס זעירות בתרסיס טפלון. עיתונות תערובת באופן שווה לתוך זעיר מאפין כוסות.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
4
אופים 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
להכנת מילוי: מביאים לרתיחה 1/2 כוס מרגרינה, סירופ תירס וסוכר קונדיטור. מערבבים פנימה אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
סירופ תירססירופ תירס
מרגרינהמרגרינה
סוכרסוכר
6
כפית לתוך פגזים לא יותר מ 1/2 הדרך. למעלה עם חצאי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פקאןחצאי פקאן
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
7
אופים בתנור של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.