טארט פרלין צב
טארט פרלינה צב הוא קינוח שמגיש 16. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 25 גרם שומן , ובסך הכל 319 קלוריות . , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קרמלים, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חצאי פקאן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 36% . נסו פשטידת דלעת צב קל , קינמון טופי פרלין עוגיות שיבולת שועל ושיבולת שועל אפויה פרלין דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים את הבצק על משטח מקומח קלות.
העבר ל-11 אינץ'. מחבת טארט מגולגלת עם תחתית נשלפת; לקצץ קצוות.
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5-6 דקות יותר או עד להזהבה בהיר. מצננים על רשת.
בסיר גדול מערבבים קרמלים ו-1/2 כוס שמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד שהקרמל נמס. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מורחים את המילוי באופן שווה לתוך הקרום.
מקררים 30 דקות או עד להתייצבות. להקציף את השמנת הנותרת; להגיש עם טארט.