טארט פרנג'יפן דובדבנים
צ'רי frangipane טארט הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצה בתוספת חלמון ביצה, קרם fraîche, חמאה, קירש. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שזיף מיובש, דובדבן, ועוגת משמש, עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, ו עוגת פטל Frangipane.
הוראות
כדי להפוך את המאפה, לעבד את הקמח (או קמח וסולת, אשר נותן לו מחנק נוסף) וחמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, ואחריו את הביצה המוכה רק מספיק מים (כ 2 כף) כדי ליצור בצק. צורה לתוך דיסק, לעטוף בסרט נצמד ולהשאיר לנוח במקרר במשך 20 דקות.
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, מניחים את הסוכר, שקדים טחונים, חמאה, ביצה וחלמון ביצה בקערה ומערבבים כדי להפוך ממרח שמנת. מערבבים בקירש או ארמניאק. צ ' יל לפחות 20 דקות.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מרדדים את הבצק החוצה על משטח מקומח ולהשתמש כדי קו 23cm רופף-תחתית פח טרט. ממלאים בנייר כסף משומן קלות ואפיית שעועית ואופים במשך 20-25 דקות, הסרת רדיד לאחר 15 דקות, עד הזהב.
מורחים את ממרח השקדים על בסיס המאפה ואופים במשך 25 דקות עד שזהוב ופריך. כאשר הטארט יוצא מהתנור, לסדר את הדובדבנים על גבי שכבה אחת.
מחממים את הדובדבן לשמר עם 1 כף מים עד חלקה, ואז מברשת על הדובדבנים. השאירו להתקרר לפני הסרת מן הפח.
חותכים לטריז לשרת, הוספת כפית של frache crme אם אתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "