קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט פרנג'יפן דובדבנים

טארט פרנג'יפן דובדבנים
צ'רי frangipane טארט הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 57 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש ביצה בתוספת חלמון ביצה, קרם fraîche, חמאה, קירש. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שזיף מיובש, דובדבן, ועוגת משמש, עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט, ו עוגת פטל Frangipane.

הוראות

1
כדי להפוך את המאפה, לעבד את הקמח (או קמח וסולת, אשר נותן לו מחנק נוסף) וחמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר, ואחריו את הביצה המוכה רק מספיק מים (כ 2 כף) כדי ליצור בצק. צורה לתוך דיסק, לעטוף בסרט נצמד ולהשאיר לנוח במקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
בינתיים, כדי להפוך את המילוי, מניחים את הסוכר, שקדים טחונים, חמאה, ביצה וחלמון ביצה בקערה ומערבבים כדי להפוך ממרח שמנת. מערבבים בקירש או ארמניאק. צ ' יל לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ארמניאקארמניאק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קירשהקירשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מרדדים את הבצק החוצה על משטח מקומח ולהשתמש כדי קו 23cm רופף-תחתית פח טרט. ממלאים בנייר כסף משומן קלות ואפיית שעועית ואופים במשך 20-25 דקות, הסרת רדיד לאחר 15 דקות, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מורחים את ממרח השקדים על בסיס המאפה ואופים במשך 25 דקות עד שזהוב ופריך. כאשר הטארט יוצא מהתנור, לסדר את הדובדבנים על גבי שכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מחממים את הדובדבן לשמר עם 1 כף מים עד חלקה, ואז מברשת על הדובדבנים. השאירו להתקרר לפני הסרת מן הפח.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
חותכים לטריז לשרת, הוספת כפית של frache crme אם אתה רוצה.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "