קושימומחה
מוכן ב512 שעות
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט קוקוס מקדמיה

טארט קוקוס מקדמיה
טארט קוקוס מקדמיה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם וניל, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 512 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו שוקולד מריר, קוקוס ומקדמיה אגוז טארט (Gf, Paleo, Vegan), שוקולד, קוקוס, עוגת אגוזי מקדמיה (ללא גלוטן, פליאו, טבעוני), ו טארט אגוז מקדמיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. להתאים לתוך מחבת טארט וקצוות לקצץ. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד זהב עמוק, 10 עד 15 דקות יותר. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
לטאטא יחד ביצים, סוכר חום, וניל, ומלח עד בשילוב, ואז לטאטא חמאה מומסת, אגוזים, קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט ואופים עד להגדיר במרכז, 25 עד 30 דקות. מגניב במחבת על מתלה 30 דקות, ואז להסיר את הצד של מחבת טארט מגניב לטמפרטורת החדר, 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף