טארט קראמבל פטל
טארט קראמבל פטל הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 423 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שקדים, מי קרח, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו טארט קראמבל פטל, טארט קראמבל פטל, ו טארט קראמבל פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
להעביר 2 תערובת כוסות לקערה ולטפטף 4 כפות מים קרח באופן שווה על זה (מילואים הנותרים תערובת). מערבבים בעדינות עם מזלג עד incorporated.
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח 1/2 כף בכל פעם, ערבוב עד משולב. (לא overwork בצק, או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את כל הבצק יחד עם מגרדת מאפה ולחץ לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. אם הבצק דביק, אבק קלות עם קמח נוסף. דיסק לעטוף בניילון נצמד וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מוסיפים שקדים וסוכר לתערובת בצק שמורה בקערה ומשפשפים יחד עד שייווצר גושים גדולים.
מניחים תבנית אפייה גדולה על מתלה התנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-375 ° F.
מרדדים דיסק של בצק לתוך מלבן 14 על ידי 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות. התאמה למחבת טארט לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה תחת מאפה ולחץ על שפת המחבת כדי לחזק קצה. ממלאים פגז עם פירות יער ומפזרים באופן שווה עם ציפוי.
אופים טארט במחבת על תבנית אפייה עד ציפוי וקרום הם זהובים ומילוי מבעבע, על 55 עד 60 דקות (כיסוי רופף עם גיליון נייר לאחר 30 דקות כדי למנוע overbrowning). מגניב במחבת על מתלה 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת טארט מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.