קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט קראמבל פטל

טארט קראמבל פטל
טארט קראמבל פטל הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 423 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שקדים, מי קרח, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו טארט קראמבל פטל, טארט קראמבל פטל, ו טארט קראמבל פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) רק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר 2 תערובת כוסות לקערה ולטפטף 4 כפות מים קרח באופן שווה על זה (מילואים הנותרים תערובת). מערבבים בעדינות עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח 1/2 כף בכל פעם, ערבוב עד משולב. (לא overwork בצק, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את כל הבצק יחד עם מגרדת מאפה ולחץ לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק 5 אינץ'. אם הבצק דביק, אבק קלות עם קמח נוסף. דיסק לעטוף בניילון נצמד וצינה עד המשרד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מוסיפים שקדים וסוכר לתערובת בצק שמורה בקערה ומשפשפים יחד עד שייווצר גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מניחים תבנית אפייה גדולה על מתלה התנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל-375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים דיסק של בצק לתוך מלבן 14 על ידי 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת קלות. התאמה למחבת טארט לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה תחת מאפה ולחץ על שפת המחבת כדי לחזק קצה. ממלאים פגז עם פירות יער ומפזרים באופן שווה עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים טארט במחבת על תבנית אפייה עד ציפוי וקרום הם זהובים ומילוי מבעבע, על 55 עד 60 דקות (כיסוי רופף עם גיליון נייר לאחר 30 דקות כדי למנוע overbrowning). מגניב במחבת על מתלה 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת טארט מגניב לחלוטין, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'