קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

טארט קרם קוקוס תות

טארט קרם קוקוס תות
גשו לסופר וקנו פירות יער, עלי נענע, מרגרינה ללא חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: טארט קוקוס תות (ללא גלוטן + טבעוני), טארט קרם תות, ו טארט קרם תות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325ºF ומשמנים קלות פאי 8 אינץ ' או מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את קמח הקוקוס, קמח השקדים, שמן קוקוס או מרגרינה, וסוכר במעבד מזון או קערת ערבוב, ומערבבים בקצרה או מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח קוקוסקמח קוקוס
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
שמן קוקוסשמן קוקוס
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הביצה, ומערבבים או מערבבים בקצרה, כדי לשלב.לחץ על התערובת לתוך הבסיס ולמעלה את הצדדים של מחבת מוכן שלך, מה שהופך אותו אפילו ככל האפשר.לדקור את הבסיס של המאפה עם מזלג, ולאפות אותו במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא שזוף קלות.בעוד הקרום מתקרר, להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים את עמילן התירס במחבת קטנה, בהדרגה לטאטא כמות קטנה של חלב קוקוס עד שיש לך משחה חלקה. בהדרגה להקציף את שאר חלב הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
לחמם את התערובת על אש נמוכה, ברציפות לטאטא, עד הקרם מתעבה.מבשלים 1 עד 2 דקות יותר, ולאחר מכן להסיר את הקרם מהחום, ומערבבים את הליקר.אפשר לו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.כפית את קרם הקוקוס לתוך הקליפה מאפה להחליק.פורסים את הפרי, במידת הצורך, ומסדרים את הקרם.לקשט עם עלי נענע, אם תרצה, ומגישים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(מקרטון)(מקרטון)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר