טארט קרמל-שקדים
טארט קרמל-שקדים עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, שקדים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו טארט שוקולד-קרמל עם בננות קלויות וג'ינג'ר-הדרים קרמל, עוגות שקדים, ו עוגות שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון רק עד מעורבב.
מוסיפים חתיכות חמאה, פועם 5 או 6 פעמים או עד התערובת מתפוררת.
מערבבים היטב חלמון ביצה, קצפת, וניל. עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט תערובת ביצים דרך מצנח מזון; מעבדים רק עד שהמרכיבים יוצרים כדור ומשאירים צדדים של קערה. לעצב בצק לדיסק שטוח; לכסות ולקרר 30 דקות.
מניחים 3/4 כוס סוכר במחבת גדולה, כבדה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהסוכר נמס וסירופ זהוב.
הסר מהחום, ולהוסיף לאט 3/4 כוס קרם, ערבוב בעדינות. (סוכר עלול להישבר ולהתקשה, אבל יימס שוב.) חזור לחום, ומבשל, ערבוב בעדינות, עד התערובת חלקה מעובה.
הסר מן החום; מערבבים תמצית שקדים ושקדים פרוסים. מגניב.
חותכים בצק מקורר במחצית; מחלקים כל מחצית ל 8 כדורים. לחץ על כל כדור לתוך מחבת טארטלט עגולה משומנת קלות 1 1/2; מניחים מחבתות טרטלט על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 12 דקות. מגניב במקצת.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מלא כל פגז טרטלט עם 1 כף מילוי שקדים.
אופים ב 400 במשך 14 עד 18 דקות או עד הזהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הערה: עבור מגוון, אפינו כמה tartlets ב 4" x 2" barquette (בצורת סירה) תבניות. צמצמנו את זמני האפייה עבור הקרום ועוגות כל אחד עד 9 דקות.