טארט ריבס עם קלתית עוגיות חמאה
טארט ריבס עם קלתית עוגיות חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת הקינוחים שלכם. מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון אובו ואבוקו, מספיק ל-12 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -3 גרם חלבון , 10 גרם שומן , וסך הכל 224 קלוריות . אם יש לכם מלח, צבע מאכל, פקאנים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום האם . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -55 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 26% . נסואת טארט תפוחים + קרם בצק מתובל + עוגיות חמאה קינמון , עוגיות חמאה שקדים וחמוציות , ועוגיות חמאה קקאו-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, הביאו לרתיחה את הריבס, הסוכר והמים. הנמיכו את האש; בשלו וערבבו עד שהריבס מסמיך והרבס רך. קררו מעט.
מעבירים למעבד מזון; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
להכנת הקרום, שימו את הקמח, הפקאנים, החמאה, סוכר האבק והמלח במעבד מזון; כסו וטחנו עד לקבלת תערובת פירורית. לחצו על התחתית ודפנות תבנית טארט לא משומנת בקוטר 23 ס"מ עם תחתית נשלפת.
אפו את הקלתית בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 18-20 דקות או עד להשחמה קלה.
בינתיים, בסיר קטן וכבד על אש בינונית, טורפים את חלמוני הביצים, הסוכר, מיץ הלימון, הקליפה ותערובת הריבס עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חמאה; מבשלים עד שהחמאה נמסה, תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים צבע מאכל אם רוצים; יוצקים לתוך הקלתית המוכנה.
אופים ב-175 מעלות צלזיוס עוד 12-15 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים לחלוטין על רשת צינון. מקררים לפחות שעה. רגע לפני ההגשה, מפזרים סוכר ממתקים.