קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

טארט ריבס תות

טארט ריבס תות
טארט ריבס תות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 105 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 12 . אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, ריבס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 19%, וזה די רע. מתכונים דומים: טארט תות-ריבס, טארט תות-ריבס, ו טארט ריבס תות.

הוראות

1
מעבדים שיבולת שועל במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים בקערה גדולה; מוסיפים את הקמח, הסוכר, קליפת הלימון, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לאט שמן, תוך ערבוב עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב חלב ווניל; מערבבים לתערובת קמח, כף בכל פעם, עד שהתערובת יוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש 7-8 פעמים.
5
מניחים מאפה בין גיליונות נייר שעווה; מרדדים כך שיתאימו ל -9 אינץ'. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת. משמנים את תבנית הטארט; לחץ בעדינות על מאפה לתבנית. קו מעטפת מאפה בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר נייר כסף; אופים 8-12 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
למילוי שלבו 1 כוס תותים, ריבס, סוכר וקליפת לימון בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
תן לעמוד במשך 30 דקות.
10
מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 8-10 דקות או עד שהרברב רך אך שומר על צורתו.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
11
שלב עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת פירות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
יוצקים לתוך קערה; משטח כיסוי עם נייר שעווה. מכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
רגע לפני ההגשה מורחים מילוי לקרום. מסדרים מעל את התותים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
מברישים בג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "