טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו משמשים מקליפורניה, חמאה, תאנים קליפורניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים, קומפוט פירות יבשים, ו קומפוט פירות יבשים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מחבת טארט חמאה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
תנור
2
קמח דופק, סוכר, ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיפים חמאה וגרידת דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מוסיפים חלמון, וניל, ומים ודופק עד שרק שולבו והבצק מתחיל ליצור גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
וניל
בצק
מים
חלמון ביצה
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 חתיכות. למרוח כל חתיכה פעם אחת עם העקב של היד שלך בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד באמצעות מגרד וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
לחץ על הבצק מעל הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת בשכבה זוגית עם אצבעות מקורנות היטב. פגז צ ' יל 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בקלילות זין פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז קו עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
8
אופים פגז עד הצדדים נקבעים קצה זהוב, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים עד פגז זהוב בכל רחבי, על 15 דקות יותר. קליפה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה. תשאירי את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
מחבת
1
הכה יחד גבינת שמנת, סוכר וקינמון בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. להפחית את המהירות עד נמוך ומערבבים ריקוטה, ביצה שלמה ביצה לבן ביצה, ומלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חלבונים
ביצה
קינמון
גבינת ריקוטה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט מקורר ואופים עד מעט נפוח לאורך הקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 15 דקות. (המרכז ירעד כאשר טארט מנוער בעדינות.)
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
העברה למתלה וקריר לחלוטין. באופן רופף לכסות טארט עם פלסטיק לעטוף וצינה עד המילוי הוא מוצק, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
להביא מים, יין, סוכר, שעועית וניל( אם שימוש), וגרידת לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב עד סוכר מומס. מערבבים תאנים לתוך סירופ ומבשלים, חשוף, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
סוכר
סירופ
מים
תאנים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מעבירים תאנים עם כפית מחוררת לקערה. מערבבים משמשים לסירופ ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמש
סירופ
תאנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
3
מעבירים משמשים עם כפית מחוררת לקערה עם תאנים. מערבבים דובדבנים לתוך סירופ ומבשלים עד רק רך, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פירות באמצעות כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
משמש
דובדבנים
פירות
סירופ
תאנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
4
מרתיחים סירופ עד מופחת כ 1 כוס, כ 12 דקות. להשליך לימון גרידת וניל שעועית (אם באמצעות; אם באמצעות תמצית, מערבבים עכשיו), ואז לשפוך סירופ על פירות מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
גרידת לימון
סירופ
פירות
5
מגישים קומפוט עם טארט.
מרכיבים שתצטרך
Compote
1
* טארט יכול להיות מקורר עד 2 ימים. מכסים בחוזקה לאחר 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה אם תרצו.* Compote יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* טארט יכול להתבצע במחבת עגולה 8 אינץ ' עם תחתית נשלפת.