קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים

טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים
טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו משמשים מקליפורניה, חמאה, תאנים קליפורניות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טארט ריקוטה עם קומפוט פירות יבשים, קומפוט פירות יבשים, ו קומפוט פירות יבשים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. מחבת טארט חמאה בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
2
קמח דופק, סוכר, ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים חמאה וגרידת דופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מוסיפים חלמון, וניל, ומים ודופק עד שרק שולבו והבצק מתחיל ליצור גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
בצקבצק
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 4 חתיכות. למרוח כל חתיכה פעם אחת עם העקב של היד שלך בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד באמצעות מגרד וליצור כדור, ואז להשתטח לתוך מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
לחץ על הבצק מעל הצדדים התחתונים ומעלה של המחבת בשכבה זוגית עם אצבעות מקורנות היטב. פגז צ ' יל 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בקלילות זין פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז קו עם נייר ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים פגז עד הצדדים נקבעים קצה זהוב, על 20 דקות. בזהירות להסיר משקולות רדיד ואופים עד פגז זהוב בכל רחבי, על 15 דקות יותר. קליפה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה. תשאירי את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
1
הכה יחד גבינת שמנת, סוכר וקינמון בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. להפחית את המהירות עד נמוך ומערבבים ריקוטה, ביצה שלמה ביצה לבן ביצה, ומלח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חלבוניםחלבונים
ביצהביצה
קינמוןקינמון
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
יוצקים מילוי לתוך פגז טארט מקורר ואופים עד מעט נפוח לאורך הקצוות ופשוט להגדיר במרכז, על 15 דקות. (המרכז ירעד כאשר טארט מנוער בעדינות.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
העברה למתלה וקריר לחלוטין. באופן רופף לכסות טארט עם פלסטיק לעטוף וצינה עד המילוי הוא מוצק, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
להביא מים, יין, סוכר, שעועית וניל( אם שימוש), וגרידת לרתיחה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב עד סוכר מומס. מערבבים תאנים לתוך סירופ ומבשלים, חשוף, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
תאניםתאנים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מעבירים תאנים עם כפית מחוררת לקערה. מערבבים משמשים לסירופ ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
סירופסירופ
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
3
מעבירים משמשים עם כפית מחוררת לקערה עם תאנים. מערבבים דובדבנים לתוך סירופ ומבשלים עד רק רך, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פירות באמצעות כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
דובדבניםדובדבנים
פירותפירות
סירופסירופ
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
4
מרתיחים סירופ עד מופחת כ 1 כוס, כ 12 דקות. להשליך לימון גרידת וניל שעועית (אם באמצעות; אם באמצעות תמצית, מערבבים עכשיו), ואז לשפוך סירופ על פירות מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
גרידת לימוןגרידת לימון
סירופסירופ
פירותפירות
5
מגישים קומפוט עם טארט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
1
* טארט יכול להיות מקורר עד 2 ימים. מכסים בחוזקה לאחר 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה אם תרצו.* Compote יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* טארט יכול להתבצע במחבת עגולה 8 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט

מרכיבים