קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

טארט שוקולד גנאש

טארט שוקולד גנאש
טארט שוקולד גנאש יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם וודקה, חמאה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: טארט שוקולד גנאש, טארט שוקולד גנאש, ו טארט שוקולד גנאש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים חמאה, סוכר, זרעי וניל ומלח בקערה גדולה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים קמח ומערבבים עד רק בשילוב וצורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מפזרים בצק על החלק התחתון של מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ באופן שווה את הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת (קמח את הכוס מדי פעם כדי למנוע דבק).מכסים את פגז טארט עם ניילון לעטוף ולתת לו לנוח במקרר במשך 30 דקות. לאחר הצטננות, דקור אותו בכל רחבי עם מזלג ואופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים קרם, סוכר, ומלח בסיר קטן על חום בינוני ומערבבים עד הסוכר מתמוסס ונוזל הוא רק על מבשלים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד וחמאה ולתת לשבת עד נמס, על 4 דקות. בעדינות לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1
מניחים דובדבנים, וודקה, סוכר, שעועית וניל שמורות מהקרום בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד דובדבנים מתחילים להישבר וסירופ התעבה, כ 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ולתת מגניב.
3
מגישים עם פרוסות של טארט.