טארט שוקולד גנאש
טארט שוקולד גנאש יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם וודקה, חמאה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: טארט שוקולד גנאש, טארט שוקולד גנאש, ו טארט שוקולד גנאש.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מערבבים חמאה, סוכר, זרעי וניל ומלח בקערה גדולה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.
מוסיפים קמח ומערבבים עד רק בשילוב וצורות בצק רכות.
מפזרים בצק על החלק התחתון של מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. באמצעות כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ באופן שווה את הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של המחבת (קמח את הכוס מדי פעם כדי למנוע דבק).מכסים את פגז טארט עם ניילון לעטוף ולתת לו לנוח במקרר במשך 30 דקות. לאחר הצטננות, דקור אותו בכל רחבי עם מזלג ואופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בינונית; מניחים בצד.
מערבבים קרם, סוכר, ומלח בסיר קטן על חום בינוני ומערבבים עד הסוכר מתמוסס ונוזל הוא רק על מבשלים, על 4 דקות.
יוצקים תערובת שמנת על שוקולד וחמאה ולתת לשבת עד נמס, על 4 דקות. בעדינות לערבב עד חלקה.
מניחים דובדבנים, וודקה, סוכר, שעועית וניל שמורות מהקרום בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד דובדבנים מתחילים להישבר וסירופ התעבה, כ 50 דקות.
מגישים עם פרוסות של טארט.