טארט שוקולד ופקאן
שוקולד & טארט פקאן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 793 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מאפה, אגוזי פקאן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד פקאן, עוגת שוקולד פקאן, ו עוגת שוקולד פקאן.
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מגלגלים את המאפה על משטח מקומח קלות ולהשתמש כדי קו 20cm רופף תחתית פח טרט. ממלאים את הטארט בנייר אפייה ופולי אפייה, אופים במשך 25 דקות, ואז מסירים את נייר האפייה ואת השעועית. המשך לבשל במשך 10 דקות יותר עד הזהב.
ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בקערה גדולה על מחבת של מים רותחים.
לטאטא את הביצים וסירופ מייפל יחד, ואז לערבב לתוך השוקולד עם רוב האגוזים.
יוצקים לתוך פגז טארט, העליון עם האגוזים הנותרים ואופים במשך 30-40 דקות עד סט. מגניב ומגישים עם גלידת וניל או שמנת כפולה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "