טארט אגוזי לוז שוקולד לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 394 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . תמורת 63 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אגוזי לוז, ביצים, סירופ תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 25% . נסו טארט שוקולד-אגוזי לוז , טארט שוקולד לוז וטארט שוקולד לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים את החמאה, גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים וקליפת הלימון עד לקבלת קרם. מקציפים פנימה קמח רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
קצפת ושבבי שוקולד, לא חובה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Johnson Estate Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "