קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט שזיף חריף עם פודינג מרסלה

טארט שזיף חריף עם פודינג מרסלה
טארט שזיף חריף עם פודינג מרסלה הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שקדים טחונים, חמאה, שרי שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 40%. שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, עוגת פודינג שזיפים, ו עוגת פודינג שזיפים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
חצי, אבן ורבע את השזיפים ולשים בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
2
מחממים את החמאה במחבת גדולה עם התבלין וסוכר muscovado במשך 1-2 דקות, עד שהחמאה נמסה. עצה בשזיפים, גרידה ונמל ומבשלים 1-2 דקות, ערבוב עד הסוכר מומס חלקית.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום.
4
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לקצץ לסיבוב 38 ס " מ מחוספס. אתה לא צריך להיות מסודר מדי. הרם את הבצק על ידי עטיפת אותו מעל מערוך ולאחר מכן הנחת אותו על תבנית אפייה גדולה. הבצק צריך להיות גדול מדי, עם הרבה תלוי על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מפזרים את השקדים הקרקע על המאפה עד בתוך 7cm של הקצוות. ערמו את השזיפים והמיצים שלהם על השקדים, ואז הפכו את המאפה התלוי מעל הפרי, והשאירו חור גדול באמצע. אין צורך להיות בררן מדי כל עוד האדים יכולים לברוח ואת הפרי מראה, זה יהיה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
7
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומפזרים את הסוכר demerara מעל.
מרכיבים שתצטרך
Demerara SugarDemerara Sugar
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים במשך 30-40 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
כמה דקות לפני ההגשה, מחממים בעדינות את הפודינג במחבת, ומערבבים במרסלה או בשרי.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים את העוגה עם חום מתמשך פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "