טארט שזיף חריף עם פודינג מרסלה
טארט שזיף חריף עם פודינג מרסלה הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שקדים טחונים, חמאה, שרי שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 40%. שזיף טעים: עוגת פודינג שזיפים דמסון, עוגת פודינג שזיפים, ו עוגת פודינג שזיפים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חצי, אבן ורבע את השזיפים ולשים בצד אחד.
מחממים את החמאה במחבת גדולה עם התבלין וסוכר muscovado במשך 1-2 דקות, עד שהחמאה נמסה. עצה בשזיפים, גרידה ונמל ומבשלים 1-2 דקות, ערבוב עד הסוכר מומס חלקית.
מחממים התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לקצץ לסיבוב 38 ס " מ מחוספס. אתה לא צריך להיות מסודר מדי. הרם את הבצק על ידי עטיפת אותו מעל מערוך ולאחר מכן הנחת אותו על תבנית אפייה גדולה. הבצק צריך להיות גדול מדי, עם הרבה תלוי על הקצוות.
מפזרים את השקדים הקרקע על המאפה עד בתוך 7cm של הקצוות. ערמו את השזיפים והמיצים שלהם על השקדים, ואז הפכו את המאפה התלוי מעל הפרי, והשאירו חור גדול באמצע. אין צורך להיות בררן מדי כל עוד האדים יכולים לברוח ואת הפרי מראה, זה יהיה בסדר.
מברישים את המאפה עם הביצה המוכה ומפזרים את הסוכר demerara מעל.
אופים במשך 30-40 דקות עד הזהב.
כמה דקות לפני ההגשה, מחממים בעדינות את הפודינג במחבת, ומערבבים במרסלה או בשרי.
מגישים את העוגה עם חום מתמשך פודינג.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "