טארט שזיפים
טארט שזיפים דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 463 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מאוכלרשת דורש אגוזי מלך, שזיפים שזיפים, קמח, סוכר חום. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט שזיפים טאטן עם סורבה שזיפים חם, שזיף טעים: טארט פודינג שזיפים של דמסון, ו טארט שזיפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שלב את הקמח, אגוזי המלך והסוכר בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה ואת החלמון.
מערבבים, ביד או במיקסר חשמלי, עד לקבלת פירורים.
לחץ 1 1/2 כוסות מתערובת הפירורים בשכבה אחידה לתחתית תבנית קפיצית או תבנית טארט בגודל 9 1/2 אינץ'. מסדרים את השזיפים בתבנית, עם העור כלפי מטה, ליצירת תבנית פרחים; התחל מבחוץ ועבר את דרכך פנימה.
מפזרים את שארית תערובת הפירורים באופן שווה על השזיפים.
אופים את הטארט במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא משחים קלות ומיצי השזיפים מבעבעים.
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות.
מוציאים מהתבנית ומעבירים את הטארט לצלחת שטוחה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "