קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט שזיפים

טארט שזיפים
טארט שזיפים דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 463 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה מאוכלרשת דורש אגוזי מלך, שזיפים שזיפים, קמח, סוכר חום. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט שזיפים טאטן עם סורבה שזיפים חם, שזיף טעים: טארט פודינג שזיפים של דמסון, ו טארט שזיפים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שלב את הקמח, אגוזי המלך והסוכר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את החמאה ואת החלמון.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
5
מערבבים, ביד או במיקסר חשמלי, עד לקבלת פירורים.
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
6
לחץ 1 1/2 כוסות מתערובת הפירורים בשכבה אחידה לתחתית תבנית קפיצית או תבנית טארט בגודל 9 1/2 אינץ'. מסדרים את השזיפים בתבנית, עם העור כלפי מטה, ליצירת תבנית פרחים; התחל מבחוץ ועבר את דרכך פנימה.
מרכיבים שתצטרך
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
7
מפזרים את שארית תערובת הפירורים באופן שווה על השזיפים.
מרכיבים שתצטרך
שזיףשזיף
8
אופים את הטארט במשך 40 עד 50 דקות, או עד שהוא משחים קלות ומיצי השזיפים מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
שזיףשזיף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים מהתבנית ומעבירים את הטארט לצלחת שטוחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "