טארט שמנת אשכולית ורודה
עוגת אשכוליות ורודה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת ופינות אשכוליות, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, טארט אשכוליות ורוד עם גלידת אדממה וזרעי שומשום שחורים, ו פאי אשכוליות ורוד.
הוראות
במעבד מזון או קערה, לשלב קמח וחמאה. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים 1 ביצה ומערבבים או מערבבים עם מזלג רק עד הבצק מחזיק יחד. לטפוח לכדור, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 9-10 אינץ ' עם שפה נשלפת.
אופים בתנור 325 עד הקרום הוא זהב חיוור, 25 עד 30 דקות.
בינתיים, בקערה, להקציף יחד הנותרים 3 ביצים, קליפת אשכולית ומיץ, סוכר, ואת 2/3 כוס הקצפת שמנת. הגדר קרום אפוי על מתלה תנור בזהירות לשפוך מילוי.
אופים בתנור 350 עד מילוי jiggles רק מעט במרכז כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות טארט הוא זהב בקצוות, 25 עד 30 דקות.
תן לטארט להתקרר על מדף לפחות 45 דקות.
מגישים מעט חם או צונן, עם קצפת ממותקת וקטעי אשכוליות.