טארט שמנת ליים עם קרום חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמי ליים טארט עם קרום חמאה קצר. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ ליים, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: טארט הדרים עם קרום חמאה, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה.
הוראות
הכן את הקרום: בקערה של קמח דופק מעבד מזון, ממתקים סוכר ומלח עד משולב היטב ואחיד במרקם.
מוסיפים את החמאה וחלמון ביצה פועם עוד כמה פעמים עד שהתערובת מתפוררת וגסה. טופס בצק לתוך דיסק 3/4 אינץ', לעטוף אותו פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מעבירים את הבצק הצונן למשטח עבודה מקורר קלות. השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לקצץ את הקצוות בצורה מסודרת. צינה לפחות 30 minutes.In בינתיים, למקם את מתלה התנור בעמדה מרכזית.
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו פגז מקורר עם קלף ולמלא עם משקולות עוגה, אורז גלם, או שעועית יבשה.
אופים על המדף האמצעי עד הקצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר קלף ומשקולות. המשך לאפות עוד 10 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות F. הכן את המילוי: בקערה גדולה השתמש במקצף כדי לנצח 6 ביצים עד משולב היטב וקציפתי.
מוסיפים את השמנת, סוכר מגורען, גרידת ליים ומיץ ליים.
הנח את קליפת הטארט על תבנית אפייה מעוטרת.
יוצקים שלושה רבעים של תערובת המילוי לתוך פגז. בזהירות להעביר את הטארט ואת תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
יוצקים הנותרים מילוי לתוך פגז. אולי לא תשתמש בהכל.
אופים טארט עד סט בקושי אבל עדיין מתנדנד במרכז, כ -40 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר את הטארט להתקרר לחלוטין במחבת טארט על המדף, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר כדי לשרת.
מקשטים עם פרוסות לימון, אופציונלי.