קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שמנת ליים עם קרום חמאה

טארט שמנת ליים עם קרום חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קרמי ליים טארט עם קרום חמאה קצר. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 401 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ ליים, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: טארט הדרים עם קרום חמאה, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה.

הוראות

1
הכן את הקרום: בקערה של קמח דופק מעבד מזון, ממתקים סוכר ומלח עד משולב היטב ואחיד במרקם.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את החמאה וחלמון ביצה פועם עוד כמה פעמים עד שהתערובת מתפוררת וגסה. טופס בצק לתוך דיסק 3/4 אינץ', לעטוף אותו פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מעבירים את הבצק הצונן למשטח עבודה מקורר קלות. השתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות להעביר את הבצק למחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לקצץ את הקצוות בצורה מסודרת. צינה לפחות 30 minutes.In בינתיים, למקם את מתלה התנור בעמדה מרכזית.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות f. קו פגז מקורר עם קלף ולמלא עם משקולות עוגה, אורז גלם, או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים על המדף האמצעי עד הקצה הוא זהב חיוור, על 20 דקות. בזהירות להסיר קלף ומשקולות. המשך לאפות עוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות F. הכן את המילוי: בקערה גדולה השתמש במקצף כדי לנצח 6 ביצים עד משולב היטב וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את השמנת, סוכר מגורען, גרידת ליים ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
להקציף עד רק בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הנח את קליפת הטארט על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
יוצקים שלושה רבעים של תערובת המילוי לתוך פגז. בזהירות להעביר את הטארט ואת תבנית האפייה על המדף האמצעי של התנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
יוצקים הנותרים מילוי לתוך פגז. אולי לא תשתמש בהכל.
12
אופים טארט עד סט בקושי אבל עדיין מתנדנד במרכז, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר מהתנור ולאפשר את הטארט להתקרר לחלוטין במחבת טארט על המדף, ואז להירגע, מכוסה, עד קר, לפחות 2 שעות. להחזיר לטמפרטורת החדר כדי לשרת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מקשטים עם פרוסות לימון, אופציונלי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים