טארט תות
אם יש לך לימון, שמנת, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טארט תות, טארט תות, ו טארט ברי תות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מרית אופסט, כרית סיליקון, תבנית אפייה, פח מאפין קטן
שים את התותים על משטח שטוח לחתוך אותם, widthwise, לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. הפרוסות צריכות להיות דקות מספיק כדי להתכופף מעט כאשר אתה חותך אותם.
באמצעות מקלף ירקות, עם מגע קל, להסיר את ההתלהבות ממחצית הלימון. נסה להסיר את ההתלהבות בחתיכות קטנות ולהשאיר את הפיט (החלק הלבן) מאחור. מיץ לימון וסיד ולהוסיף אותם לקערה יחד עם גרידה, סוכר ותותים. מכסים את הקערה ומקררים.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. בינתיים, לנפות את אבקת הסוכר והקמח לקערה בינונית. השתמש בידיים שלך כדי לדחוף את הסוכר והקמח דרך המסננת כדי לעשות את זה קל יותר. מערבבים את החמאה המומסת ומיץ התפוזים. מערבבים כדי להתמזג.
הפוך תבנית אפייה ולשים אותו על משטח שטוח. מעיל אותו עם שכבה דקה של תרסיס nonstick כאמצעי זהירות נוסף נגד דבק. כפית נדיבה של הבלילה ליד פינת הסדין ולהשתמש במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ אותו דק לתוך אליפסה קטנה, מושלמת. הקפידו להשאיר מקום בין כל אליפסה כי הם יתפשטו כאשר הם אפויים. אתה אמור להיות מסוגל להתאים על 12 על המגש.
אופים אותם בתנור עד חום בהיר, על 5 עד 8 דקות.
שים את המגש על ידי הפח מאפין הפוך. השתמש במרית אופסט כדי להרים את הפגזים, 1 על 1, את המגש. שימוש באצבעות שלך, לשים קליפה על תחתית פח מאפין, לחיצה למטה כדי ליצור קליפה טארט. הצדדים יהיו חופפים או להיות גבוה יותר חור מאפין. המטרה שלך היא להכין עוגת טארט למלא בתותים. חזור עם הפגזים הנותרים. תן להם להתקרר.
מסננים את הנוזל מהתותים ושופכים אותו למחבת קטנה. להפחית מעל חום בינוני עד שהוא הופך להיות syrupy ועבה.
יוצקים אותו בחזרה על התותים ולזרוק להתמזג. חזור למקרר כדי להירגע שוב. כאשר מוכן לשרת, לשים מנה קטנה של שמנת חמוצה בתחתית כל פגז העליון עם כמה תותים.
מפזרים מגע של סוכר מגורען.