קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תות

טארט תות
אם יש לך לימון, שמנת, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זה עובד טוב כמו מתאבן. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טארט תות, טארט תות, ו טארט ברי תות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מרית אופסט, כרית סיליקון, תבנית אפייה, פח מאפין קטן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגש מאפינסמגש מאפינס
3
שים את התותים על משטח שטוח לחתוך אותם, widthwise, לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. הפרוסות צריכות להיות דקות מספיק כדי להתכופף מעט כאשר אתה חותך אותם.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
4
באמצעות מקלף ירקות, עם מגע קל, להסיר את ההתלהבות ממחצית הלימון. נסה להסיר את ההתלהבות בחתיכות קטנות ולהשאיר את הפיט (החלק הלבן) מאחור. מיץ לימון וסיד ולהוסיף אותם לקערה יחד עם גרידה, סוכר ותותים. מכסים את הקערה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ירקירק
מיץמיץ
לימוןלימון
סוכרסוכר
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קערהקערה
5
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. בינתיים, לנפות את אבקת הסוכר והקמח לקערה בינונית. השתמש בידיים שלך כדי לדחוף את הסוכר והקמח דרך המסננת כדי לעשות את זה קל יותר. מערבבים את החמאה המומסת ומיץ התפוזים. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
תנורתנור
6
הפוך תבנית אפייה ולשים אותו על משטח שטוח. מעיל אותו עם שכבה דקה של תרסיס nonstick כאמצעי זהירות נוסף נגד דבק. כפית נדיבה של הבלילה ליד פינת הסדין ולהשתמש במרית קיזוז קטנה כדי להפיץ אותו דק לתוך אליפסה קטנה, מושלמת. הקפידו להשאיר מקום בין כל אליפסה כי הם יתפשטו כאשר הם אפויים. אתה אמור להיות מסוגל להתאים על 12 על המגש.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים אותם בתנור עד חום בהיר, על 5 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את המגש מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
שים את המגש על ידי הפח מאפין הפוך. השתמש במרית אופסט כדי להרים את הפגזים, 1 על 1, את המגש. שימוש באצבעות שלך, לשים קליפה על תחתית פח מאפין, לחיצה למטה כדי ליצור קליפה טארט. הצדדים יהיו חופפים או להיות גבוה יותר חור מאפין. המטרה שלך היא להכין עוגת טארט למלא בתותים. חזור עם הפגזים הנותרים. תן להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מגש מאפינסמגש מאפינס
10
מסננים את הנוזל מהתותים ושופכים אותו למחבת קטנה. להפחית מעל חום בינוני עד שהוא הופך להיות syrupy ועבה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
יוצקים אותו בחזרה על התותים ולזרוק להתמזג. חזור למקרר כדי להירגע שוב. כאשר מוכן לשרת, לשים מנה קטנה של שמנת חמוצה בתחתית כל פגז העליון עם כמה תותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
12
מפזרים מגע של סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
13
מגישים באופן מיידי.