טארט תות סוכר חום
טארט תות סוכר חום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו קורנפלור, קרם פרש, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו תפוח-טארט סוכר חום, סוכר חום-עוגת חמוציות, ו טארט דלורית סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת קמח, 2 כפות. סוכר, קורנפלור, ומלח עד בשילוב.
מוסיפים חמאה ו 1/2 כפית. וניל ודופק עד שפירורים עדינים נוצרים ובצק פשוט מתחיל להתאחד. לחץ באופן שווה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של 9-in. מחבת טארט עגולה עם שפה נשלפת.
אופים עד הקצוות הם זהובים, 20 עד 22 דקות.
בואו להתקרר על מתלה, ולאחר מכן לדחוף בעדינות קרום טארט מן השפה פאן; להגדיר על צלחת.
בקערה עם מיקסר על מהירות גבוהה, לנצח crme frache, קרם, הנותרים 2 כפות. סוכר, ונשאר 1/2 כפית. וניל עד עבה.
מורחים בקרום מקורר. מסדרים תותים במעגלים על גבי, לסירוגין לחתוך צדדים למטה ומעלה.
הפוך קדימה: צ ' יל, מכוסה באופן רופף, עד 4 שעות.