טארט תות עם קרם מאפה הדר
צריך קינוח צמחוני? טארט תות עם קרם מאפה הדר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם קורנפלור, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת תות עם זיגוג לימון עם קרם מאפה, טארט תות עם בצק קשקשי, ו עוגת בצק קלה תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה, הסוכר והמלח בקערה גדולה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.
מוסיפים את הקמח הנמדד ומערבבים עד רק בשילוב וצורות בצק רכות.
מניחים את החלב, תרמיל וניל, זרעי וניל בסיר בינוני על חום בינוני עד החלב פשוט מגיע לרתיחה.
הסר מהחום.בינתיים, מניחים את חלמוני הסוכר והביצה בקערה בינונית חסינת חום ומערבבים עד incorporated. הגדר מסננת בסדר רשת על תערובת הביצה.
מניחים את קורנפלור וקמח במסננת ומנפים אותם לתערובת הביצה. מערבבים לשלב. לשטוף ולייבש את המסננת ולמקם אותו מעל קערה בינונית שנייה חסינת חום; להפריש.
להסיר ולהשליך את תרמיל וניל מן החלב. תוך לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את כל החלב לתערובת הביצה.להחזיר את התערובת לסיר ולמקם אותו על אש בינונית-נמוכה. בעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד שהתערובת מתעבה וכאשר המקצף הוא גירד על פני החלק התחתון של המחבת, זה משאיר קו ברור, על 2 עד 3 דקות. (הקפד להקציף כל הזמן, גירוד התחתון של המחבת עם הקצף, או את הביצים יהיה קרדל.) מיד להסיר מהחום. באמצעות מרית גומי, להעביר את הקרם מאפה למסננת ומערבבים עד מתוח לחלוטין, משאיר כל מוצקים מאחור. לגרד את השמנת נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה ולהשליך כל מוצקים שנותרו בפנים.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לדקור את הקליפה בכל רחבי עם מזלג ולאפות עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני מילוי. בינתיים, לשטוף ולייבש את התותים ביסודיות; להפריש.ממש לפני הרכבה, גוף התותים ולפרוס אותם 1/4 אינץ ' עבה.
הסר את הקרם מאפה מהמקרר, לטאטא עד חלקה, ולהפיץ לתוך שכבה אפילו בקרום מקורר. החל מבחוץ ועובד את דרכך למרכז של טארט, באופן שווה רעפים את התותים, קצוות מחודדים זוויתי מעט למעלה, בתבנית מעגלית חופפת.