קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תות עם קרם מאפה הדר

טארט תות עם קרם מאפה הדר
צריך קינוח צמחוני? טארט תות עם קרם מאפה הדר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם קורנפלור, חלב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת תות עם זיגוג לימון עם קרם מאפה, טארט תות עם בצק קשקשי, ו עוגת בצק קלה תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החמאה, הסוכר והמלח בקערה גדולה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הקמח הנמדד ומערבבים עד רק בשילוב וצורות בצק רכות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1
מניחים את החלב, תרמיל וניל, זרעי וניל בסיר בינוני על חום בינוני עד החלב פשוט מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.בינתיים, מניחים את חלמוני הסוכר והביצה בקערה בינונית חסינת חום ומערבבים עד incorporated. הגדר מסננת בסדר רשת על תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את קורנפלור וקמח במסננת ומנפים אותם לתערובת הביצה. מערבבים לשלב. לשטוף ולייבש את המסננת ולמקם אותו מעל קערה בינונית שנייה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להסיר ולהשליך את תרמיל וניל מן החלב. תוך לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את כל החלב לתערובת הביצה.להחזיר את התערובת לסיר ולמקם אותו על אש בינונית-נמוכה. בעוד לטאטא כל הזמן, לבשל עד שהתערובת מתעבה וכאשר המקצף הוא גירד על פני החלק התחתון של המחבת, זה משאיר קו ברור, על 2 עד 3 דקות. (הקפד להקציף כל הזמן, גירוד התחתון של המחבת עם הקצף, או את הביצים יהיה קרדל.) מיד להסיר מהחום. באמצעות מרית גומי, להעביר את הקרם מאפה למסננת ומערבבים עד מתוח לחלוטין, משאיר כל מוצקים מאחור. לגרד את השמנת נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה ולהשליך כל מוצקים שנותרו בפנים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לדקור את הקליפה בכל רחבי עם מזלג ולאפות עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין לפני מילוי. בינתיים, לשטוף ולייבש את התותים ביסודיות; להפריש.ממש לפני הרכבה, גוף התותים ולפרוס אותם 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
3
הסר את הקרם מאפה מהמקרר, לטאטא עד חלקה, ולהפיץ לתוך שכבה אפילו בקרום מקורר. החל מבחוץ ועובד את דרכך למרכז של טארט, באופן שווה רעפים את התותים, קצוות מחודדים זוויתי מעט למעלה, בתבנית מעגלית חופפת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מגישים באופן מיידי.