קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל

טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל תפוחי אדמה וקרמל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן canolan, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בצל מקורמל וטארט בטטה, תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל, ו טארט בצל אדום מקורמל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. להשתטח לתוך דיסק וצינה במקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הקנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב כהה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
הסר מהחום.
6
בינתיים, באמצעות חיבור להב חיתוך של מעבד מזון, או עם פומפיה תיבת, לחתוך חצי תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
7
מניחים במים קרים כדי למנוע בראונינג. (שמור את החצי הנותר של תפוחי אדמה לשימוש נוסף, כגון מתכון עגול 2 פתוח בשר חזיר צלוי פנים וכריך בצל.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת השמנת, תיבול איטלקי, חרדל ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר את קרום העוגה מהמקרר ולהתגלגל לסיבוב 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מורחים את תערובת גבינת שמנת בשכבה זוגית על קרום העוגה, מוודא להשאיר גבול 1 אינץ ' מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
יבש את תפוחי האדמה ביסודיות ומניח שכבה אפילו על גבי גבינת שמנת, חופפים מעט כדי להתאים ולשמור 1/2 אינץ ' מקצה גבינת שמנת. מעל החלק העליון של תפוחי האדמה במקום שכבה אפילו של בצל מקורמל. (להזמין 1/2 כוס בצל לשימוש נוסף, כגון מתכון עגול 2 פתוח בשר חזיר צלוי פנים וכריך בצל.) לקפל את הקצוות של הקרום כדי ליצור גבול רחב 1 אינץ ' סביב מילוי טארט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
צלי חזירצלי חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
אופים עד הקרום הוא זהוב תפוחי אדמה מבושלים דרך, 30 עד 35 דקות. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®