טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל תפוחי אדמה וקרמל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן canolan, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בצל מקורמל וטארט בטטה, תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל, ו טארט בצל אדום מקורמל.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. להשתטח לתוך דיסק וצינה במקרר בעת הכנת המילוי.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הקנולה.
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב כהה, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, באמצעות חיבור להב חיתוך של מעבד מזון, או עם פומפיה תיבת, לחתוך חצי תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים במים קרים כדי למנוע בראונינג. (שמור את החצי הנותר של תפוחי אדמה לשימוש נוסף, כגון מתכון עגול 2 פתוח בשר חזיר צלוי פנים וכריך בצל.)
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת השמנת, תיבול איטלקי, חרדל ועונה עם מלח ופלפל.
הסר את קרום העוגה מהמקרר ולהתגלגל לסיבוב 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מורחים את תערובת גבינת שמנת בשכבה זוגית על קרום העוגה, מוודא להשאיר גבול 1 אינץ ' מעבר לקצה.
יבש את תפוחי האדמה ביסודיות ומניח שכבה אפילו על גבי גבינת שמנת, חופפים מעט כדי להתאים ולשמור 1/2 אינץ ' מקצה גבינת שמנת. מעל החלק העליון של תפוחי האדמה במקום שכבה אפילו של בצל מקורמל. (להזמין 1/2 כוס בצל לשימוש נוסף, כגון מתכון עגול 2 פתוח בשר חזיר צלוי פנים וכריך בצל.) לקפל את הקצוות של הקרום כדי ליצור גבול רחב 1 אינץ ' סביב מילוי טארט.
אופים עד הקרום הוא זהוב תפוחי אדמה מבושלים דרך, 30 עד 35 דקות. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך.