קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל

טארט תפוחי אדמה וקרמל בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טארט בצל תפוחי אדמה וקרמל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 229 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן canolan, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: בצל מקורמל וטארט בטטה, תפוח אדמה כפרי וטארט בצל מקורמל, ו טארט בצל אדום מקורמל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. להשתטח לתוך דיסק וצינה במקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הקנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצלים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם חום זהוב כהה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הסר מהחום.
6
בינתיים, באמצעות חיבור להב חיתוך של מעבד מזון, או עם פומפיה תיבת, לחתוך חצי תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
7
מניחים במים קרים כדי למנוע בראונינג. (שמור את החצי הנותר של תפוחי אדמה לשימוש נוסף, כגון מתכון עגול 2 פתוח בשר חזיר צלוי פנים וכריך בצל.)
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד את גבינת השמנת, תיבול איטלקי, חרדל ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר את קרום העוגה מהמקרר ולהתגלגל לסיבוב 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מורחים את תערובת גבינת שמנת בשכבה זוגית על קרום העוגה, מוודא להשאיר גבול 1 אינץ ' מעבר לקצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
יבש את תפוחי האדמה ביסודיות ומניח שכבה אפילו על גבי גבינת שמנת, חופפים מעט כדי להתאים ולשמור 1/2 אינץ ' מקצה גבינת שמנת. מעל החלק העליון של תפוחי האדמה במקום שכבה אפילו של בצל מקורמל. (להזמין 1/2 כוס בצל לשימוש נוסף, כגון מתכון עגול 2 פתוח בשר חזיר צלוי פנים וכריך בצל.) לקפל את הקצוות של הקרום כדי ליצור גבול רחב 1 אינץ ' סביב מילוי טארט.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צלי חזירצלי חזיר
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
13
אופים עד הקרום הוא זהוב תפוחי אדמה מבושלים דרך, 30 עד 35 דקות. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות